Oferte cazare Manastirea Humorului, Bucovina Romania iarna 2020
(2 oferte, 189LEI - 834.8LEI)
Hotel Floare De Colt, Manastirea Humorului

Hotel Floare De Colt

Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

  • Fara transport
  Pension Valentina, Manastirea Humorului

  Pension Valentina

  Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

   • Fara transport

   Oferte Manastirea Humorului

   Manastirea Humorului, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Manastirea Humorului sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Manastirea Humorului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Manastirea Humorului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Manastirea Humorului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Manastirea Humorului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Manastirea Humorului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Manastirea Humorului, Bucovina, Romania iarna 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro