Oferte cazare Manastirea Humorului, Bucovina Romania iarna 2021
(4 oferte, 105.4LEI - 609LEI)
Casa De Vacanta Silvia, Manastirea Humorului

Casa De Vacanta Silvia

Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

  • Fara transport
  Pension Valentina, Manastirea Humorului

  Pension Valentina

  Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
  Pensiunea Maridor, Manastirea Humorului

  Pensiunea Maridor

  Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

   • Fara transport
   Hotel Floare De Colt, Manastirea Humorului

   Hotel Floare De Colt

   Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

   • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
   • Fara transport

   Oferte Manastirea Humorului

   Manastirea Humorului, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Manastirea Humorului sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Manastirea Humorului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Manastirea Humorului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Manastirea Humorului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Manastirea Humorului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Manastirea Humorului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Manastirea Humorului, Bucovina, Romania iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Manastirea Humorului

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Manastirea Humorului?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Manastirea Humorului?

   Casa De Vacanta Silvia, Pension Valentina, Pensiunea Maridor, Hotel Floare De Colt sunt cele mai populare hoteluri din Manastirea Humorului

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Manastirea Humorului?

   Pension Valentina, Hotel Floare De Colt sunt cele mai apreciate hoteluri din Manastirea Humorului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Manastirea Humorului.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Manastirea Humorului?

   Pension Valentina sunt cele mai apreciate hoteluri din Manastirea Humorului ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Manastirea Humorului.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Manastirea Humorului?

   Casa De Vacanta Silvia, Pension Valentina, Hotel Floare De Colt sunt cele mai apreciate hoteluri din Manastirea Humorului cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Manastirea Humorului.