Autocar Marginimea Sibiului Romania 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 143.5LEI - 1076.7LEI)

Afiseaza harta
Transfagarasan Transalpina 2 Zile Microbuz 2021 Jud. Sibiu, Sibiu

Transfagarasan Transalpina 2 Zile Microbuz 2021 Jud. Sibiu

Sibiu, Marginimea Sibiului, Romania

  • Autocar (31.07 - 11.09.2021)
   Date de plecare: 31.07, 07.08, 21.08, 28.08, 04.09, 10.09
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 02.07.2021

  Circuit Sibiul Si Cetatile De Basm Ale Transilvaniei Autocar Senior Voyage 2021, Sibiel

  Circuit Sibiul Si Cetatile De Basm Ale Transilvaniei Autocar Senior Voyage 2021

  Sibiel, Marginimea Sibiului, Romania

   • Autocar (30.08 - 01.10.2021)
    Date de plecare: 30.08, 13.09, 27.09

   Despre Marginimea Sibiului

   Marginimea Sibiului

   Comuna este situata în Depresiunea Salistei,in vestul judetului la 21 Km distanta de Sibiu, în zona dealurilor submontane ale Muntilor Cibin. Este comuna cu cel mai mare numar de sate din judet, având în componenta zece sate. Accesul în comuna se face prin DN 1(E 15A) Sibiu - Sebes Alba, pe traseul CFR Sibiu - Vintul de Jos cu gara la Saliste si halte în Sibiel, Sacel, Aciliu, sau pe vechiul drum ce trece prin Cristian, Orlat, Sibiel, Vale - Saliste - Tilisca.

   Sejururi Autocar Marginimea Sibiului

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Marginimea Sibiului, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Marginimea Sibiului. Puteti rezerva hotelul preferat din Marginimea Sibiului cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Marginimea Sibiului care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Marginimea Sibiului constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Marginimea Sibiului, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Marginimea Sibiului Romania 2021 cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Galati, Braila, Buzau, Pitesti, Focsani, Valcea la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Marginimea Sibiului

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Marginimea Sibiului?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Marginimea Sibiului?

   Transfagarasan Transalpina 2 Zile Microbuz 2021 Jud. Sibiu, Circuit Sibiul Si Cetatile De Basm Ale Transilvaniei Autocar Senior Voyage 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Marginimea Sibiului