Munte Campulung Moldovenesc, Bucovina Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (34 oferte, 175LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Joy Apartament, Campulung Moldovenesc

Joy Apartament

Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

  • Fara transport
  Casa Bianca, Campulung Moldovenesc

  Casa Bianca

  Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

   • Fara transport
   Garsoniera Campulung Moldovenesc, Campulung Moldovenesc

   Garsoniera Campulung Moldovenesc

   Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

    • Fara transport
    Pensiunea Magda, Campulung Moldovenesc

    Pensiunea Magda

    Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

     • Fara transport

     Despre Campulung MoldovenescPrezentare si poze Campulung Moldovenesc

     Campulung Moldovenesc

     Câmpulung Moldovenesc este un municipiu din județul Suceava, în nord-estul României. Localitatea este situată în regiunea istorică Bucovina de sud.

     Recomandari turistice pentru Campulung Moldovenesc

     Biserica romano-catolică Înălțarea Domnului – construită în 1815 ca biserică romano-catolică. Se află pe Calea Transilvaniei nr. 31A, în centrul orașului.
     Biserica de lemn Nașterea Maicii Domnului – biserică de lemn construită în perioada 1855-1858 ca biserică ortodoxă. Se află pe Strada Vasile Cârlova, în cartierul Capu Satului.
     Biserica Sfântul Dumitru – construită în 1883 ca biserică greco-catolică de comunitatea ruteană și folosită în prezent ca biserică ortodoxă. Se află pe Strada Ion Ștefureac nr. 7, în centrul orașului.
     Biserica Sfântul Nicolae – construită în perioada 1887-1896 ca biserică ortodoxă, pe locul unei biserici de lemn din 1698. Se află pe Calea Bucovinei nr. 24, în centrul orașului.
     Biserica Adormirea Maicii Domnului – construită în 1913 ca biserică ortodoxă. Se află pe Calea Transilvaniei nr. 8, în centrul orașului.
     Biserica Izvorul Tămăduirii – construită în perioada 2001-2009 ca biserică ortodoxă, ctitorită de Alexandru Șandru-Alboi și de preotul Teodor Giosan. Se află pe Strada Izvorul Alb, în cartierul Capu Satului.
     Muzeul Etnografic „Ioan Grămadă” – gospodărie tradițională din Câmpulung Moldovenesc, organizată ca muzeu. Se află pe Strada Vornic Grigore Sabie nr. 19, în cartierul Capu Satului.