Sejururi Autocar Munte Transilvania Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte×Transport: autocar× (1 oferte, 154LEI - 154LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Vila Veche, Hateg

Pensiunea Vila Veche

   Scor 10 din 1 comentarii

Hateg, Transilvania, Romania

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Autocar (16.05 - 30.09.2022)
  • Fara transport

Despre Transilvania

Transilvania

Municipiul Cluj-Napoca este situat în zona centrală a Transilvaniei, având o suprafață de 179,5 km². Situat în zona de legătură dintre Munții Apuseni, Podișul Someșan și Câmpia Transilvaniei, orașul este plasat la intersecția paralelei 46° 46’ N cu meridianul 23° 36’ E. Se întinde pe văile râurilor Someșul Mic și Nadăș și, prin anumite prelungiri, pe văile secundare ale Popeștiului, Chintăului, Borhanciului și Popii.

Sejur Autocar Munte Transilvania

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Munte Transilvania, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Munte Transilvania. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Munte Transilvania cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Transilvania care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Munte Transilvania constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Munte Transilvania, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Munte Transilvania Romania 2022 - 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Munte Transilvania - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Transilvania

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Transilvania?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Transilvania?

Pensiunea Vila Veche sunt cele mai populare hoteluri din Transilvania

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Transilvania?

Pensiunea Vila Veche sunt cele mai apreciate hoteluri din Transilvania ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Transilvania.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Transilvania?

Pensiunea Vila Veche sunt cele mai apreciate hoteluri din Transilvania ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Transilvania.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Transilvania?

Pensiunea Vila Veche sunt hoteluri din Transilvania ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Transilvania?

Pensiunea Vila Veche sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Transilvania. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Transilvania.

  Cititi articolele despre Transilvania, Romania de pe Blog-ul directbooking.ro

Descoperind Covasna, bijuteria ascunsa a Transilvaniei

13.10.2020 Romania

Covasna ilustrează mariajul perfect între cultura autentică și natura neatinsă. Mai exact, îți arată o cultură unică și îți oferă căldura și veselia oamenilor gata să-ți împărtășească părticica lor din Transilvania. Ce poți trăi/experiementa aici? Iată:

Destinatii populare de schi in Romania

06.11.2017 Romania

Unde mergem la schi în România? Țara noastră se mândrește cu 28 de stațiuni de schi, iar unele dintre cele mai populare se află în Transilvania și sunt Poiana Brașov, Sinaia, Predeal și Păltiniș.