Early Booking Muntii Bucegi Romania iarna 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Pestera, Moroeni

Hotel Pestera

   Scor 9 din 10 comentarii

Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre Muntii Bucegi

Muntii Bucegi

Parcul Natural Bucegi este situat integral in Masivul Bucegi din Carpatii Meridionali, desfasurat sub forma unui amfiteatru cu deschidere sudica, pe teritoriul administrativ a trei judete: Dambovita, Prahova si Brasov.

Black Friday Muntii Bucegi

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Muntii Bucegi, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Muntii Bucegi.

Ofertele turistice Early Booking Muntii Bucegi iarna 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Muntii Bucegi pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Muntii Bucegi este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Muntii Bucegi.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Muntii Bucegi au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Muntii Bucegi scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Muntii Bucegi cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Muntii Bucegi in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Muntii Bucegi sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Muntii Bucegi prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Muntii Bucegi si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Muntii Bucegi si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Muntii Bucegi Romania iarna 2024 - oferte Inscrieri timpurii Ski Muntii Bucegi. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Muntii Bucegi

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Muntii Bucegi?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Muntii Bucegi?

Hotel Pestera, Residence Casa Moroeni, Pensiunea Raiul De Rau, Casa Moroeni, Ferma Club sunt cele mai populare hoteluri din Muntii Bucegi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Muntii Bucegi?

Hotel Pestera, Residence Casa Moroeni, Pensiunea Raiul De Rau, Hotel Valea Sipotului, Hotel Hanul cu ursi sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Muntii Bucegi.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Muntii Bucegi?

Hotel Pestera, Pensiunea Raiul De Rau, Hotel Hanul cu ursi, Casa Moroeni, Pensiunea Valea Cocorei sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Muntii Bucegi.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Muntii Bucegi?

Hotel Pestera, Belmont Hotel and Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Muntii Bucegi.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Muntii Bucegi?

Pensiunea Raiul De Rau, Belmont Hotel and Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Muntii Bucegi.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Muntii Bucegi?

Pensiunea Valea Cocorei sunt hoteluri din Muntii Bucegi ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Muntii Bucegi.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Muntii Bucegi?

Hotel Pestera, Pensiunea Raiul De Rau, Hotel Hanul cu ursi sunt hoteluri din Muntii Bucegi ce au acces gratuit la internet