Autocar Muntii Retezat Romania iarna 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 199LEI - 199LEI)
Pelerinaj Prislop 2 Zile Autocar 2019 Straja Hunedoara, Straja

Pelerinaj Prislop 2 Zile Autocar 2019 Straja Hunedoara

Straja, Muntii Retezat, Romania

  • Autocar (14.09 - 29.11.2019)
   Date de plecare: 05.10, 26.10, 28.11

    Ultima rezervare: 31.07.2019

  Despre Muntii Retezat

  Muntii Retezat

  Statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului. Straja a fost declarata statiune turistica locala in anul 2002.

  Sejururi Autocar Muntii Retezat

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Muntii Retezat, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Muntii Retezat. Puteti rezerva hotelul preferat din Muntii Retezat cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Muntii Retezat care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Muntii Retezat constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Muntii Retezat, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Ski Muntii Retezat Romania iarna 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Bacau, Craiova, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Pitesti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!