Early Booking Neptun, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (10 oferte, 78.8LEI - 175.6LEI)

Afiseaza harta
Grand Hotel Caraiman, Neptun

Grand Hotel Caraiman    

   Scor 8.8 din 183 comentarii

Neptun, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.07.2024

Hotel Miorita, Neptun

Hotel Miorita    

   Scor 8.2 din 107 comentarii

Neptun, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.07.2024

Complex Spring Holiday, Neptun

Complex Spring Holiday    

   Scor 8.2 din 85 comentarii

Neptun, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 12.07.2024

Hotel Dacia, Neptun

Hotel Dacia    

   Scor 8.4 din 133 comentarii

Neptun, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.07.2024

Hotel Doina, Neptun

Hotel Doina    

   Scor 8.2 din 35 comentarii

Neptun, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.07.2024

Despre NeptunPrezentare si poze Neptun

Neptun

Statiunea balneoclimaterica de interes general Neptun se afla la 6 km nord de Mangalia, la o altitudine de 5-18 m.
Climatul statiunii este unul bland (cu veri calduroase si ierni blande, cu cantitati reduse de zapada datorita temperaturii medii de 0 grade in luna ianuarie) fapt ce permite o functionare permanenta a statiunii chiar daca sezonul estival este cel care atrage cei mai multi turisti.
Neptun este si ea o statiune estivala mondena, adapostita in trei parti de padure, cu hoteluri mai izolate. Verdeata, confortul si calitatea fac din Neptun locul preferat de petrecere a concediului pentru familiile cu copii.

Black Friday Neptun

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Neptun, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din NeptunRomania.

Ofertele turistice Early Booking Neptun vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Neptun pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Neptun este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Neptun.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Neptun au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Neptun scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Neptun cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Neptun in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Neptun sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Neptun prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Neptun si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Neptun si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Neptun Romania vara 2024 - Peste 8 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Neptun Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Neptun

Cai de acces
aeroport la Mihail Kogalniceanu (in apropiere de Constanta);

225km pe magistrala feroviara Bucuresti- Constanta;

266km pe sosea modernizata; autostrada intre Bucuresti- Cernavoda.

Atractii locale:
Cetatea Histria - 62 km de Constanta, cea mai veche asezare greceasca de pe teritoriul Romaniei (intemeiata in sec. VII i. Hr. de grecii veniti din Milet - Asia Mica). Puteti admira aici Templul Afroditei, Templul lui Zeus, forumul, dovezi ale civilizatiei existente pe meleagurile Pontului Euxin.
Edificiul roman cu mozaic - sec. III - IV d. Hr., unic in aceasta parte a Europei, admirat de vizitatori datorita frumusetii ornamentelor cu motive geometrice si florale.
Cetatea Axiopolis - "oras intunecat" in perioada ocupatiei romane, Cernavoda de azi ("apa neagra"); aici a fost descoperita celebra statueta Ganditorul.
Monumentul Tropaeum Traiani - Adamclisi (64 km de Constanta), ridicat intre 106 -109 d.Hr. in cinstea victoriei obtinute de imparatul Traian asupra dacilor in 102 d.Hr..
Zidul vechii Cetati Callatis - ce poate fi admirat in prezent in zona hotelului Mangalia si la subsolul Hotelului President.
Statuia lui Ovidiu - Constanta, in piata Ovidiu; poetul roman Publius Ovidius Naso exilat la Tomis si care si- a deplans soarta in versurile sale "Tristele", "Ponticele"; a murit aici dupa 9 ani.
Moscheea Esmajan Sultan - Mangalia, construita in stil maur (1590).
Moscheea Mare - Constanta, construita in 1910 in stil maur, copie fidela a marii moschei Konia din Anatolia (Turcia).
Farul genovez - Constanta, construit in sec XIV de o companie engleza.
Muzeul de Istorie Nationala si de Arheologie - Constanta, in cladirea vechii Primarii din Piata Ovidiu; este unul dintre cele mai bogate muzee din tara, cu exponate din istoria nationala si locala, de mare valoare artistica si stiintifica. Aici se gasesc exponate din cultura Hamangia, vestigii ale cetatilor grecesti de pe malul Marii Negre, un tezaur de bijuterii, monede si piese rare romane, vestigiile feudala timpurii de pe Dunare (Capidava, Dinogetia), descoperirile de la Basarab, s.a.
Muzeul de Arta populara - Constanta, cu exponate specifice creatiei populare dobrogene.
Delfinariul - Constanta, unic in Romania, cu o expozitie de cetacee din intreaga lume.
Acvariul - Constanta, cu peste 130 de specii de pesti din Marea Neagra, Delta Dunarii si Marea Mediterana; alaturi de Acvariu, in Constanta se mai gasesc si Planetariul, Observatorul Astronomic si Statia de Observatii Solare, toate facand parte din Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii.
Cladirea Cazinoului - construita pe faleza in 1909, in stil seccession francez.
Muzeul de Arta - detine valoroase lucrari de pictura, grafica si sculptura ale unor renumiti artisti romani, cum ar fi: Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Ion Andreescu, Corneliu Baba, Dimitrie Paciurea, Ion Jalea, s.a.
Muzeul Marinei Romane - unic in tara; in muzeu sunt expuse mijloacele de navigatie de-a lungul veacurilor.

Intrebari frecvente despre Neptun

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Neptun?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Neptun?

Grand Hotel Caraiman, Hotel Terra, Hotel 2D Resort And Spa, Hotel Miorita, Complex Spring Holiday sunt cele mai populare hoteluri din Neptun

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Neptun?

Hotel Terra, Hotel 2D Resort And Spa, Hotel Miorita, Complex Spring Holiday, Q Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Neptun ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Neptun.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Neptun?

Hotel 2D Resort And Spa, Hotel Sara, Hotel Doina, Hotel Recif, Cocor Spa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Neptun ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Neptun.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Neptun?

Vila 7 sunt cele mai apreciate hoteluri din Neptun cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Neptun.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Neptun?

Hotel 2D Resort And Spa, Hotel Doina, Cocor Spa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Neptun ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Neptun.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Neptun?

Hotel 2D Resort And Spa, Hotel Miorita, Q Hotel , Hotel Sara, Hotel Decebal sunt cele mai apreciate hoteluri din Neptun cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Neptun.