Oferte cazare Ozun, Transilvania Romania iarna 2022
(1 oferte, 122LEI - 122LEI)

Afiseaza harta
Pensiune Albinuta, Ozun

Pensiune Albinuta

   Scor 8.1 din 1 comentarii

Ozun, Transilvania, Romania

  • Fara transport

  Oferte Ozun

  Ozun, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Ozun sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ozun pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ozun sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Ozun oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Ozun garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ozun va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Ozun, Transilvania, Romania iarna 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Ozun

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Ozun?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ozun?

  Pensiune Albinuta sunt cele mai populare hoteluri din Ozun

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ozun?

  Pensiune Albinuta sunt cele mai apreciate hoteluri din Ozun ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ozun.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ozun?

  Pensiune Albinuta sunt cele mai apreciate hoteluri din Ozun ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ozun.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ozun?

  Pensiune Albinuta sunt hoteluri din Ozun ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ozun.