Oferte cazare Parang, Muntii Retezat Romania iarna 2019
(1 oferte, 99LEI - 99LEI)
Hotel Rusu, Parang

Hotel Rusu

Parang, Muntii Retezat, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre ParangPrezentare si poze Parang

Parang

Munții Parâng fac parte din Carpații Meridionali, grupa muntoasă Parâng-Șureanu-Lotrului, fiind cea mai mare ca suprafață dintre masivele muntoase ale României. De la est la vest măsoară aproximativ 50 de km iar de la nord la sud circa 25 km.

Oferte Parang

Parang, Muntii Retezat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Parang sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Parang pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Parang sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Parang oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Parang garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Parang va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Parang, Muntii Retezat, Romania iarna 2019 - 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro