Oferte cazare Paraul Rece, Valea Prahovei Romania iarna 2023
(10 oferte, 50LEI - 500LEI)
Casa Bondia, Paraul Rece

Casa Bondia

Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Trei Brazi Bioterra, Paraul Rece

Trei Brazi Bioterra

Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport
  Hotel Bucegi Portile Regatului, Paraul Rece

  Hotel Bucegi Portile Regatului  

  Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport
  Hotel Piatra Craiului, Paraul Rece

  Hotel Piatra Craiului

  Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

   • Fara transport
   Hotel Paraul Rece, Paraul Rece

   Hotel Paraul Rece

   Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

    • Fara transport

    Despre Paraul RecePrezentare si poze Paraul Rece

    Paraul Rece

    Una din perlele turistice încă ascunse ale zonei, beneficiind de un cadru natural pitoresc şi o locaţie deosebită, staţiunea Pârâul Rece are un potenţial turistic extraordinar fiind retrasă în coasta munţilor Bucegi dar totuşi uşor accesibilă.

    Staţiunea Pârâul Rece se află la o altitudine de 1000 m faţă de nivelul marii şi la distanţa de 8 km faţă de Predeal (foarte aproape în acelaşi timp de Castelul Bran şi Cetatea Râşnov) pe Drumul Naţional 73A, Predeal - Pârâul Rece - Râşnov. Faţă de Bucureşti, staţiunea se află la o distanţă de 140 km (de pe DN1, la câţiva km înainte de Predeal, se face stânga pe DN73A).

    Oferte Paraul Rece

    Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Paraul Rece sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Paraul Rece pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Paraul Rece sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Paraul Rece oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Paraul Rece garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Paraul Rece va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Paraul Rece

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Paraul Rece?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Paraul Rece?

    TREI BRAZI BIOTERRA, Casa Bondia, Hotel Piatra Craiului, Hotel Paraul Rece, Hotel Bucegi Portile Regatului sunt cele mai populare hoteluri din Paraul Rece

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Paraul Rece?

    Hotel Paraul Rece, Hotel Bucegi Portile Regatului sunt cele mai apreciate hoteluri din Paraul Rece ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Paraul Rece.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Paraul Rece?

    Casa Bondia, Hotel Paraul Rece, Hotel Bucegi Portile Regatului sunt cele mai apreciate hoteluri din Paraul Rece ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Paraul Rece.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Paraul Rece?

    Hotel Bucegi Portile Regatului sunt cele mai apreciate hoteluri din Paraul Rece cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Paraul Rece.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Paraul Rece?

    Casa Bondia sunt hoteluri din Paraul Rece ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Paraul Rece.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Paraul Rece?

    Casa Bondia, Hotel Bucegi Portile Regatului sunt hoteluri din Paraul Rece ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Paraul Rece?

    Hotel Bucegi Portile Regatului sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Paraul Rece. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Paraul Rece.

    Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Paraul Rece?

    Hotel Bucegi Portile Regatului sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Paraul Rece. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Paraul Rece.