Oferte cazare Parcul Natural Bucegi, Muntii Bucegi Romania iarna 2023
(0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta

Despre Parcul Natural BucegiPrezentare si poze Parcul Natural Bucegi

Parcul Natural Bucegi

Parcul Natural Bucegi este situat integral in Masivul Bucegi din Carpatii Meridionali, desfasurat sub forma unui amfiteatru cu deschidere sudica, pe teritoriul administrativ a trei judete: Dambovita, Prahova si Brasov. Suprafata parcului este de 32663 ha, din care 60% fond forestier si 30% pajisti alpine.Sediul Administratiei se afla in comuna Moroieni, judetul Dambovita.

Relieful divers, structura geologica si altitudinea de peste 2500 m au permis instalarea unei flore bogate si variate - peste 3 500 de specii de plante cunoscute dintre care multe ocrotite de lege (Taxus baccata L.

Oferte Parcul Natural Bucegi

Parcul Natural Bucegi, Muntii Bucegi, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Parcul Natural Bucegi sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Parcul Natural Bucegi pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Parcul Natural Bucegi sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Parcul Natural Bucegi oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Parcul Natural Bucegi garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Parcul Natural Bucegi va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Parcul Natural Bucegi, Muntii Bucegi, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Parcul Natural Bucegi

Trasee turistice recomandate:

Traseul 5 Buşteni (885m), Cascada Urlătoare (1100m), Marcaj punct roşu. Durata 1 ˝ ore.

Traseul 7 Buşteni (885m), Valea Jepilor-Cabana Caraiman (2025m), Cabana Babele (2200m), Hotel Peştera (1610m), Cabana Padina (1525m), Cabana Bolboci (1460m), Cabana Zănoaga (1400m) - Cabana Scropoasa (1205m), Dobreşti (1000m), Tabăra Caprioara - Pucheni (800m). Marcaj cruce albastră. Durata 11 - 12 ˝ ore.

Traseul 10 Buşteni (885m), Cabana Gura Diham (987m), Cabana Poiana Izvoarelor (1455m), La Prepeleac (1750m), Cabana Omu (2505m), Muntele Bătrâna (2181m), Şaua Strunga (1909m). Marcaj bandă roşie. Durata 8 ˝ - 10 ore.

Intrebari frecvente despre Parcul Natural Bucegi

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Parcul Natural Bucegi?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Parcul Natural Bucegi?

sunt cele mai populare hoteluri din Parcul Natural Bucegi