Oferte cazare Poiana Marului, Banat Romania iarna 2022
(3 oferte, 350LEI - 511LEI)
Pensiunea Poiana Marului, Poiana Marului

Pensiunea Poiana Marului

Poiana Marului, Banat, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Pensiunea Poiana Viselor, Poiana Marului

Pensiunea Poiana Viselor  

Poiana Marului, Banat, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Oferte Poiana Marului

Poiana Marului, Banat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Poiana Marului sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Poiana Marului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Poiana Marului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Poiana Marului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Poiana Marului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Poiana Marului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Poiana Marului, Banat, Romania iarna 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Poiana Marului

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Poiana Marului?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Poiana Marului?

Pensiunea Poiana Marului, Pensiunea Poiana Viselor, Pensiunea Floare De Colt sunt cele mai populare hoteluri din Poiana Marului

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Poiana Marului?

Pensiunea Poiana Marului, Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai apreciate hoteluri din Poiana Marului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Poiana Marului.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Poiana Marului?

Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai apreciate hoteluri din Poiana Marului ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Poiana Marului.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Poiana Marului?

Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai apreciate hoteluri din Poiana Marului cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Poiana Marului.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Poiana Marului?

Pensiunea Poiana Marului, Pensiunea Poiana Viselor sunt hoteluri din Poiana Marului ce au acces gratuit la internet