Oferte cazare Poiana Tapului, Valea Prahovei Romania iarna 2020
(0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Despre Poiana TapuluiPrezentare si poze Poiana Tapului

Poiana Tapului

Poiana Țapului este o localitate în județul Prahova, Muntenia, România, aflată pe valea Prahovei, fiind componentă a orașului Bușteni.

Oferte Poiana Tapului

Poiana Tapului, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Poiana Tapului sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Poiana Tapului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Poiana Tapului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Poiana Tapului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Poiana Tapului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Poiana Tapului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Poiana Tapului, Valea Prahovei, Romania iarna 2020 - 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro