Oferte cazare Ranca, Muntii Parang Romania iarna 2021
(13 oferte, 89.1LEI - 374.2LEI)

Afiseaza harta
Cabana Haiducilor, Ranca

Cabana Haiducilor

Ranca, Muntii Parang, Romania

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 31.12.2020

  Terra Ranca, Ranca

  Terra Ranca

  Ranca, Muntii Parang, Romania

   • Fara transport
   Hotel Onix, Ranca

   Hotel Onix  

   Ranca, Muntii Parang, Romania

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Fara transport
   Pensiunea Edelweiss, Ranca

   Pensiunea Edelweiss

   Ranca, Muntii Parang, Romania

   • Hotel cu parcare proprie  
   • Fara transport
   Belvedere, Ranca

   Belvedere

   Ranca, Muntii Parang, Romania

    • Fara transport
    Hotel Condor Cabana Condor , Ranca

    Hotel Condor Cabana Condor

    Ranca, Muntii Parang, Romania

    • Hotel cu Internet wireless  
    • Fara transport
    Pensiunea Rubin, Ranca

    Pensiunea Rubin

    Ranca, Muntii Parang, Romania

    • Hotel cu Internet wireless  
    • Fara transport
    Cabana Condor, Ranca

    Cabana Condor

    Ranca, Muntii Parang, Romania

     • Fara transport
     Paradis, Ranca

     Paradis

     Ranca, Muntii Parang, Romania

      • Fara transport
      Vila Antonia Spa 180 Panoramic View, Ranca

      Vila Antonia Spa 180 Panoramic View  

      Ranca, Muntii Parang, Romania

      • Hotel cu Internet wireless  
      • Fara transport

        Ultima rezervare: 14.12.2020

      Despre RancaPrezentare si poze Ranca

      Ranca

      Ranca este o statiune în curs de dezvoltare, aflata in jud. Gorj, Romania, situata la 1.600 m altitudine, la poalele varfului Papușa în Muntii Novaciului din Masivul Parang, la 18 km de orașul Novaci pe șoseaua Transalpina (DN67C), drum care este modernizat si intretinut pana in statiune chiar si pe timp de iarna. Iarna se poate urca doar dinspre Novaci, Transalpina fiind inchisa pe timpul iernii dinspre Obarsia Lotrului -Voineasa

      Dispune de trei partii de ski toate dotate cu teleski; una pentru incepatori pozitionata pe Muntele Cornesul si dotata cu nocturna pozitionata in centrul statiunii si una pentru avansati care continua peste varf.

      Oferte Ranca

      Ranca, Muntii Parang, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Ranca sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ranca pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ranca sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Ranca oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Ranca garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ranca va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Ranca, Muntii Parang, Romania iarna 2021 - 2022 - Alege din 17 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Recomandari turistice pentru Ranca

      La Ranca se pot practica o multitudine de sporturi în funcţie de anotimp. Astfel pe timp de iarna puteti practica: ski, snowboard, snowmobil, ski de tura. Pe timp de vara se pot practica ATV, enduro (cu motorul sau bicicleta), expeditii 4x4, parapanta. In acest sens exista si o multitudine de centre de inchiriere a echipamentului sportiv majoritatea fiind amplasate in centrul statiunii Ranca, dar si in orasul Novaci.

      Traseele montane sunt inchise in sezonul de iarna dar pentru cei experimentati se poate practica ski de tura in imprejurimile statiunii Ranca pe trasee usoare, fara risc de avalansa si viscol.      Intrebari frecvente despre Ranca

      Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Ranca?

      Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ranca?

      Cabana Haiducilor, Pensiunea Rubin, Pension Valea Mariei, Belvedere, Pensiunea Edelweiss sunt cele mai populare hoteluri din Ranca

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ranca?

      Cabana Haiducilor, Terra Ranca, Hotel Onix, Pensiunea Edelweiss sunt cele mai apreciate hoteluri din Ranca ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ranca.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ranca?

      Cabana Haiducilor, Hotel Condor Cabana Condor , Terra Ranca, Vila Antonia Spa 180 Panoramic View sunt cele mai apreciate hoteluri din Ranca ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ranca.

      Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ranca?

      Cabana Haiducilor, Hotel Condor Cabana Condor , Vila Antonia Spa 180 Panoramic View sunt hoteluri din Ranca ce au acces gratuit la internet

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ranca?

      Hotel Onix sunt hoteluri din Ranca ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ranca.

      Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Ranca?

      Hotel Onix, Vila Antonia Spa 180 Panoramic View sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Ranca. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Ranca.