Autocar Regiunea Moldova Romania 2021
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 295.8LEI - 330.8LEI)

Afiseaza harta
Circuit Iasul Si Nestematele Moldovei Autocar Senior Voyage 2021, Iasi

Circuit Iasul Si Nestematele Moldovei Autocar Senior Voyage 2021

Iasi, Regiunea Moldova, Romania

  • Autocar (12.07 - 06.08.2021)
   Date de plecare: 12.07, 02.08
  Circuit Bucovina Si Manastirile Pictate Autocar Senior Voyage 2021, Nordul Moldovei

  Circuit Bucovina Si Manastirile Pictate Autocar Senior Voyage 2021

  Nordul Moldovei, Regiunea Moldova, Romania

   • Autocar (30.08 - 15.10.2021)
    Date de plecare: 30.08, 06.09, 20.09, 27.09, 04.10, 11.10
   Circuit Bucovina I Manastirile Pictate Autocar Senior Voyage 2021 Cluj Napoca, Nordul Moldovei

   Circuit Bucovina I Manastirile Pictate Autocar Senior Voyage 2021 Cluj Napoca

   Nordul Moldovei, Regiunea Moldova, Romania

    • Autocar (12.09 - 16.09.2021)
     Date de plecare: 12.09

    Despre Regiunea Moldova

    Regiunea Moldova

    Statiunea Slănic Moldova este situată pe versantul estic al Carpaților Orientali (în masivul Nemira) la înălțimea de 530 m pe valea pârâului Slănic. Orașul se desfășoară într-o depresiune acoperită de păduri de foioase și conifere.

    Sejururi Autocar Regiunea Moldova

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Moldova, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Moldova. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Moldova cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Moldova care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Regiunea Moldova constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Moldova, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Balneo Regiunea Moldova Romania 2021 cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Buzau, Focsani la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Regiunea Moldova

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Regiunea Moldova?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Regiunea Moldova?

    Circuit Bucovina I Manastirile Pictate Autocar Senior Voyage 2021 Cluj Napoca, Circuit Bucovina Si Manastirile Pictate Autocar Senior Voyage 2021, Circuit Iasul Si Nestematele Moldovei Autocar Senior Voyage 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Regiunea Moldova