Autocar Regiunea Moldova Romania 2019
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 353.5LEI - 313.3LEI)

Afiseaza harta
Toaca Bellevue, Nordul Moldovei

Toaca Bellevue

Nordul Moldovei, Regiunea Moldova, Romania

  • Autocar (23.09 - 11.10.2019)
  Bellaria Hotel, Iasi

  Bellaria Hotel

     Scor 10 din 1 comentarii

  Iasi, Regiunea Moldova, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (29.11 - 02.01.2020)
  • Avion (21.09 - 19.09.2020)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 25.08.2019

  Despre Regiunea Moldova

  Regiunea Moldova

  Statiunea Slănic Moldova este situată pe versantul estic al Carpaților Orientali (în masivul Nemira) la înălțimea de 530 m pe valea pârâului Slănic. Orașul se desfășoară într-o depresiune acoperită de păduri de foioase și conifere.

  Sejururi Autocar Regiunea Moldova

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Moldova, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Moldova. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Moldova cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Moldova care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Regiunea Moldova constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Moldova, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Ski Regiunea Moldova Romania iarna 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Buzau, Focsani la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!