Oferte cazare Resita, Banat Romania 2021
(6 oferte, 350LEI - 350LEI)
Arsenal, Resita

Arsenal

Resita, Banat, Romania

  • Fara transport

  Despre ResitaPrezentare si poze Resita

  Resita

  Municipiul Reşiţa, reşedinţa judeţului Caraş-Severin, este amplasat în sud-vestul României, în partea de nord-vest a judeţului, pe cursul mijlociu al râului Bârzava, într-o zonă geografică de un pitoresc deosebit şi cu obiective turistice atrăgătoare. Reşiţa este cel mai vechi centru siderurgic al României şi una din cele mai importante cetăţi industriale din sud-estul Europei.

  Intrebari frecvente despre Resita

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Resita?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Resita?

  Complex Vile Birta, Arsenal, Pensiunea Casa Cu Tei, Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord, Hotel Rogge sunt cele mai populare hoteluri din Resita

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Resita?

  Complex Vile Birta, Pensiunea Casa Cu Tei, Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord, Hotel Rogge sunt cele mai apreciate hoteluri din Resita ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Resita.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Resita?

  Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord, Hotel Rogge sunt cele mai apreciate hoteluri din Resita ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Resita.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Resita?

  Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord sunt hoteluri din Resita ce au acces gratuit la internet