Sejururi Autocar Revelion Transilvania Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion×Transport: autocar× (4 oferte, 185.5LEI - 318.5LEI)

Afiseaza harta
Hotel Transilvania, Alba Iulia

Hotel Transilvania

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Alba Iulia, Transilvania, Romania

  • Autocar (29.12 - 02.01.2022)
  • Fara transport
  Circuit Cluj Napoca Revelion Senior Voyage Autocar, Cluj Napoca

  Circuit Cluj Napoca Revelion Senior Voyage Autocar

  Cluj Napoca, Transilvania, Romania

   • Autocar (29.12 - 02.01.2022)
    Date de plecare: 29.12
   Circuit Sovata Revelion Cu Drag De Natura Senior Voyage Autocar, Sovata

   Circuit Sovata Revelion Cu Drag De Natura Senior Voyage Autocar

   Sovata, Transilvania, Romania

    • Autocar (29.12 - 02.01.2022)
     Date de plecare: 29.12
    Circuit Revelion In Transilvania, Sibiu Bazna

    Circuit Revelion In Transilvania

    Sibiu Bazna, Transilvania, Romania

     • Autocar (01.01 - 31.12.2021)
     • Fara transport

     Despre Transilvania

     Transilvania

     Municipiul Cluj-Napoca este situat în zona centrală a Transilvaniei, având o suprafață de 179,5 km². Situat în zona de legătură dintre Munții Apuseni, Podișul Someșan și Câmpia Transilvaniei, orașul este plasat la intersecția paralelei 46° 46’ N cu meridianul 23° 36’ E. Se întinde pe văile râurilor Someșul Mic și Nadăș și, prin anumite prelungiri, pe văile secundare ale Popeștiului, Chintăului, Borhanciului și Popii.

     Sejur Autocar Revelion Transilvania

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Revelion Transilvania, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Revelion Transilvania. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Revelion Transilvania cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Transilvania care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Revelion Transilvania constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta Revelion Transilvania, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejur Autocar Revelion Transilvania Romania 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Revelion Transilvania - Peste 4 oferte cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov. Rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Transilvania

     Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Transilvania?

     Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Transilvania?

     Hotel TRANSILVANIA, Circuit Sovata Revelion Cu Drag De Natura Senior Voyage Autocar, Circuit Cluj Napoca Revelion Senior Voyage Autocar, Circuit Revelion in Transilvania sunt cele mai populare hoteluri din Transilvania

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Transilvania?

     Hotel TRANSILVANIA sunt cele mai apreciate hoteluri din Transilvania ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Transilvania.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Transilvania?

     Hotel TRANSILVANIA sunt cele mai apreciate hoteluri din Transilvania ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Transilvania.

       Cititi articolele despre Transilvania, Romania de pe Blog-ul directbooking.ro

     Descoperind Covasna, bijuteria ascunsa a Transilvaniei

     13.10.2020 Romania

     Covasna ilustrează mariajul perfect între cultura autentică și natura neatinsă. Mai exact, îți arată o cultură unică și îți oferă căldura și veselia oamenilor gata să-ți împărtășească părticica lor din Transilvania. Ce poți trăi/experiementa aici? Iată:

     Destinatii populare de schi in Romania

     06.11.2017 Romania

     Unde mergem la schi în România? Țara noastră se mândrește cu 28 de stațiuni de schi, iar unele dintre cele mai populare se află în Transilvania și sunt Poiana Brașov, Sinaia, Predeal și Păltiniș.