Oferte cazare Runcu, Muntenia Romania iarna 2022
(1 oferte, 50LEI - 500LEI)
 Pensiunea Casa Din Padure, Runcu

Pensiunea Casa Din Padure  

Runcu, Muntenia, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Runcu

Runcu, Muntenia, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Runcu sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Runcu pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Runcu sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Runcu oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Runcu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Runcu va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Runcu, Muntenia, Romania iarna 2022 - 2023 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Runcu

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Runcu?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Runcu?

Pensiunea Casa din Padure sunt cele mai populare hoteluri din Runcu

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Runcu?

Pensiunea Casa din Padure sunt cele mai apreciate hoteluri din Runcu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Runcu.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Runcu?

Pensiunea Casa din Padure sunt cele mai apreciate hoteluri din Runcu cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Runcu.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Runcu?

Pensiunea Casa din Padure sunt hoteluri din Runcu ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Runcu.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Runcu?

Pensiunea Casa din Padure sunt hoteluri din Runcu ce au acces gratuit la internet