Oferte cazare Rupea, Transilvania Romania iarna 2023
(6 oferte, 390.3LEI - 390.3LEI)
Hotel Dumbrava, Rupea

Hotel Dumbrava

Rupea, Transilvania, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Motel Rupea, Rupea

Motel Rupea

Rupea, Transilvania, Romania

  • Fara transport

  Oferte Rupea

  Rupea, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Rupea sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Rupea pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Rupea sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Rupea oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Rupea garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Rupea va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Rupea, Transilvania, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Rupea

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Rupea?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rupea?

  HOTEL DUMBRAVA, PENSIUNEA MICHAEL #039;S HOUSE, MOTEL RUPEA sunt cele mai populare hoteluri din Rupea

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rupea?

  MOTEL RUPEA sunt cele mai apreciate hoteluri din Rupea ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rupea.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rupea?

  HOTEL DUMBRAVA, MOTEL RUPEA sunt cele mai apreciate hoteluri din Rupea ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rupea.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Rupea?

  HOTEL DUMBRAVA sunt hoteluri din Rupea ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Rupea?

  HOTEL DUMBRAVA sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Rupea. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Rupea.