Rusalii 2 Mai, Litoralul Romanesc Romania vara 2020
Filtre: Categorie: Rusalii× (2 oferte, 296.8LEI - 296.8LEI)
Hotel Casa Stavros , 2 Mai

Hotel Casa Stavros

2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport
  Vila Lorena, 2 Mai

  Vila Lorena

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

   • Fara transport

   Despre 2 MaiPrezentare si poze 2 Mai

   2 Mai

   Situat in apropierea granitei cu Bulgaria, satul a devenit foarte cautat de turisti, fiind perfect pentru cei dornici de clipe linistite si discrete.
   Izolarea, salbaticia si noncomformismul atrag anual foarte multi tineri. Cazarea se poate face in casele localnicilor sau la una dintre vilele din sat sau de pe plaja. Cel ce vrea sa fie mai aproape de natura, sa mai auda sunete de chitara si sa-si petreaca noptile pe plaja, langa focuri de tabara sau terase cu stuf, trebuie sa ajunga la 2 Mai.

   Recomandari turistice pentru 2 Mai

   Localitatea 2 Mai, acum cativa ani doar o simpla comuna frecventata de artisti si nudisti, a devenit in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti, in ciuda conditiilor modeste de cazare si a posibilitatilor de agrement.
   Cazarea se face in mare parte in casele satenilor, dar au aparut in ultima vreme si vile specializate in turism in care gradul de confort este mai ridicat.
   Statiunea se gaseste la doar 53 km de Constanta. Plaja de la 2 Mai nu este amenajata in mod special si nici foarte lata, insa foarte placuta pentru cei care prefera linistea.