Early Booking Rusalii Jupiter, Litoralul Romanesc Romania vara 2020
Filtre: Categorie: Rusalii×Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 105LEI - 105LEI)

Afiseaza harta
Hotel Majestic, Jupiter

Hotel Majestic    

   Scor 8.5 din 51 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.05.2020

Despre JupiterPrezentare si poze Jupiter

Jupiter

Jupiter-Cap Aurora (la 40 km de Constanţa şi la 4 km de Mangalia), staţiuni climaterice estivale, între pădurea Comorova şi ţărmul mării. Plaja staţiunii Jupiter se întinde pe o distanţă de 1 km într-un golf pitoresc. Cap Aurora, cea mai tânără staţiune a litoralului românesc atrage nenumăraţi turişti prin frumuseţea peisajului şi a hotelurilor sale, cu nume de pietre preţioase.

Early Booking Rusalii Jupiter

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Rusalii Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Rusalii Jupiter.

Ofertele turistice Early Booking Rusalii Jupiter vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Rusalii Jupiter pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Rusalii Jupiter este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Jupiter.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Rusalii Jupiter au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Rusalii Jupiter scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Rusalii Jupiter cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Jupiter in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Rusalii Jupiter sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Rusalii Jupiter prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Jupiter si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Jupiter si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Rusalii Jupiter Romania vara 2020. Oferte Inscrieri timpurii Rusalii Jupiter Litoralul Romanesc cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Jupiter

Ambarcaţiunile de pe lacul Tismana, terenurile de sport, teatrul şi cinematograful în aer liber, piscinele, discotecile, contribuie la realizarea unei vacanţe de neuitat.