Early Booking Rusalii Venus, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: Rusalii×Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Thasos, Venus

Hotel Thasos    

   Scor 7.7 din 5 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (21.06 - 01.05.2022)
 • Avion (21.06 - 10.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 17.06.2021

Hotel Skiathos, Venus

Hotel Skiathos    

   Scor 8.3 din 18 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (22.06 - 01.05.2022)
 • Avion (21.06 - 10.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.06.2021

Hotel Del Mar, Venus

Hotel Del Mar    

   Scor 8.6 din 33 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (22.06 - 01.05.2022)
 • Avion (21.06 - 10.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.06.2021

Hotel Sanda, Venus

Hotel Sanda  

   Scor 8.6 din 60 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Autocar (22.06 - 01.05.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 21.06.2021

Despre VenusPrezentare si poze Venus

Venus

Statiunea Venus este situata in judetul Constanta, pe tarmul Marii Negre, la 3-20 m altitudine, intre statiunile Saturn si Cap Aurora, la 3 km nord de municipiul Mangalia, de care apartine administrativ si la 41 km sud de municipiul Constanta..

Venus, statiunea care poarta numele zeitei frumusetii, a fost construtia in anul 1972 si cuprinde hoteluri cochete, inconjurate de gradini, aproape fiecare purtand un nume de fete. Moderne si confortabile, hotelurile din Venus au fost ani de-a randul preferate de turistii straini, in special germani, care se bucurau aici de conditii excelente la tarife foarte mici.

Early Booking Rusalii Venus

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Rusalii Venus, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Rusalii Venus.

Ofertele turistice Early Booking Rusalii Venus vara 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Rusalii Venus pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Rusalii Venus este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Venus.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Rusalii Venus au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Rusalii Venus scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Rusalii Venus cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Venus in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Rusalii Venus sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Rusalii Venus prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Venus si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Venus si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Rusalii Venus Romania vara 2021. Peste 4 Oferte Inscrieri timpurii Rusalii Venus Litoralul Romanesc cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Venus

Statiunea Venus este recomandata atat pentru persoanele sanatoase care pot beneficia de cura heliomarina in timpul vacantelor de vara, cat si pentru tratamentul unor afectiuni reumatismale degenerative, posttraumatice, al unor stari de anemie secundara, de debilitate, rahitism, al unor boli dermatologice, endocrine, ginecologice etc.Baza de tratament de la hotel Mezotermale este dotata cu aparatura performanta si beneficiaza de serviciile unui doctor recunoscut pe plan mondial.Tratamentele cu namol sapropelic si bai sulfuroase au transformat statiunea dintr-o statiune estivala intr-o statiune balneoclimaterica de interes national.

Intrebari frecvente despre Venus

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Venus?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Venus?

Hotel Thasos, Hotel Skiathos, Hotel DEL MAR, Hotel Sanda sunt cele mai populare hoteluri din Venus

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Venus?

Hotel DEL MAR sunt cele mai apreciate hoteluri din Venus ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Venus.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Venus?

Hotel Skiathos, Hotel DEL MAR, Hotel Sanda sunt cele mai apreciate hoteluri din Venus ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Venus.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Venus?

Hotel DEL MAR, Hotel Sanda sunt cele mai apreciate hoteluri din Venus cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Venus.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Venus?

Hotel Thasos, Hotel Skiathos, Hotel DEL MAR, Hotel Sanda sunt hoteluri din Venus ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Venus?

Hotel DEL MAR, Hotel Sanda sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Venus. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Venus.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Venus?

Hotel DEL MAR sunt cele mai apreciate hoteluri din Venus ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Venus.