Oferte cazare Semenic, Banat Romania iarna 2019
(0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Despre SemenicPrezentare si poze Semenic

Semenic

Statiunea turistica Semenic este situata in muntii cu acelasi nume. Muntii Semenicului reprezinta cea mai importanta subunitate a Muntilor Banatului. Fac parte din grupa sudica a Carpatilor Occidentali, culminand cu varful Piatra Goznei (1447 metri) si varful Semenic (1445 metri).

Complexul turistic se gaseste la peste 1400 m altitudine, intre virfurile Piatra Goznei si Semenic.Cu toate acestea clima este blanda si usor suportabila, chiar si pentru copii mici. In timpul iernii temperaturile se situeaza intre -25 gr C pana la +6 gr C, vara intre +10 gr C si +25 gr C.

Oferte Semenic

Semenic, Banat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Semenic sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Semenic pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Semenic sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Semenic oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Semenic garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Semenic va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Semenic, Banat, Romania iarna 2019 - 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Semenic

- Parcul National Semenic - Cheile Carasului
- Partia de ski Slalom Urias - Semenic
- Partia de ski Slalom Semenic
- Partia de ski Goznuta - Semenic
- Partia de ski Crucea de Brazi