Ski Borsa, Maramures Romania iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (11 oferte, 350LEI - 842.6LEI)

Afiseaza harta
Hotel Roman, Borsa

Hotel Roman    

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Borsa, Maramures, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.05.2019

Hotel Victoria, Borsa

Hotel Victoria

Borsa, Maramures, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.05.2019

Hotel Cerbul, Borsa

Hotel Cerbul

   Scor 8.4 din 1 comentarii

Borsa, Maramures, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.05.2019

Hotel Nord, Borsa

Hotel Nord

Borsa, Maramures, Romania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.05.2019

Hotel Mia, Borsa

Hotel Mia

Borsa, Maramures, Romania

  • Fara transport
  Alexis, Borsa

  Alexis

  Borsa, Maramures, Romania

   • Fara transport
   Hotel Paltinis, Borsa

   Hotel Paltinis

      Scor 8 din 1 comentarii

   Borsa, Maramures, Romania

   • Hotel cu Pensiune completa  
   • Fara transport

   Despre BorsaPrezentare si poze Borsa

   Borsa

   Orasul Borsa reprezinta pentru turisti un punct de plecare pentru vizitarea meleagurilor maramuresene. Este situat in sudul Maramuresului, la o altitudine de 850 m in Muntii Rodnei, pe valea raului Viseu.
   Relieful zonei Borșa este muntos, foarte accidentat, cu pante repezi și diferențe mari de nivel. Înălțimile care se întâlnesc în zonă țin de trei formațiuni muntoase: Munții Rodnei, Munții Maramureșului și Munții Țibău.

   Turismul în zonă este dezvoltat, cu precădere iarna, datorită condițiilor existente pentru practicarea sporturilor de iarnă.

   Vacante ski Borsa

   Borsa reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Borsa oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Borsa va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Borsa (Maramures, Romania) iarna 2019 - 2020 - Alege din 10 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Pensiune completa si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!