Ski Cacica, Bucovina Romania iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 148.8LEI - 350LEI)
Hotel Martisor, Cacica

Hotel Martisor

Cacica, Bucovina, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Pensiunea Casa Domneasca, Cacica

Pensiunea Casa Domneasca

Cacica, Bucovina, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre CacicaPrezentare si poze Cacica

Cacica

Descoperirile arheologice din 1989 de la Cacica au atestat că aici a existat una din cele mai vechi exploatări de sare recristalizată din saramură (prin fierbere și evaporare) din Europa, datate din perioada culturii Starčevo-Criș din neoliticul timpuriu. În zonă există și acum mai multe izvoare sărate

Vacante ski Cacica

Cacica reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Cacica oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cacica va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Cacica (Bucovina, Romania) iarna 2020 - 2021 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Cacica

Salina Cacica
Biserica romano-catolică din Cacica - construită în 1904, proclamată în anul 2000 de Papa Ioan Paul al II-lea ca basilică minor.
Biserica greco-catolică din Cacica - construită în 1865 pentru credincioșii greco-catolici ucraineni.
Biserica Sfântul Ioan cel Nou din Cacica - biserică ortodoxă construită în perioada 1892-1896.