Ski Cheile Bicazului Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Casa Matei, Bistricioara

Pensiunea Casa Matei

Bistricioara, Cheile Bicazului, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Cheile Bicazului

Cheile Bicazului

Localitatea Izvorul Muntelui este situata in judetul Neamt, in apopiere de Bicaz, in imediata apropiere de cel mai mare lac din Romania - Izvorul Muntelui.

Vacante ski Cheile Bicazului

Cheile Bicazului, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Cheile Bicazului sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cheile Bicazului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cheile Bicazului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Cheile Bicazului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Cheile Bicazului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cheile Bicazului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Cheile Bicazului Romania iarna 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Cheile Bicazului

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cheile Bicazului?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cheile Bicazului?

Pensiunea Casa Matei sunt cele mai populare hoteluri din Cheile Bicazului

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cheile Bicazului?

Pensiunea Casa Matei sunt hoteluri din Cheile Bicazului ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Cheile Bicazului?

Pensiunea Casa Matei sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Cheile Bicazului. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Cheile Bicazului.