Ski Fundu Moldovei, Bucovina Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea La Moara, Fundu Moldovei

Pensiunea La Moara

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Fundu Moldovei, Bucovina, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre Fundu MoldoveiPrezentare si poze Fundu Moldovei

Fundu Moldovei

Fundu Moldovei este o localitate reprezentativa pentru zona Bucovinei datorita vetrei sale etnofolclorice deosebit de interesanta consemnata de catre Dimitrie Gusti. De asemenea, reprezinta o regiune conservatoare locuita de munteni care au pastrat forma proprie de viata materiala si spirituala.

Vacante ski Fundu Moldovei

Fundu Moldovei reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Fundu Moldovei oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fundu Moldovei va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Fundu Moldovei (Bucovina, Romania) iarna 2021 - 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Fundu Moldovei

Manastirea Orata
Biserica de lemn din satul Colacu, veche de peste 200de ani.
Două monumente ale eroilor din cele două războaie mondiale,unul în centrul satului Fundu Moldovei şi unul în centrul satului Colacu.
Muzeul etnografic situat în imediata apropiere a Şcolii Generale -Dimitrie Gusti.

Intrebari frecvente despre Fundu Moldovei

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Fundu Moldovei?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fundu Moldovei?

Pensiunea La Moara sunt cele mai populare hoteluri din Fundu Moldovei

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fundu Moldovei?

Pensiunea La Moara sunt cele mai apreciate hoteluri din Fundu Moldovei ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fundu Moldovei.