Ski Litoralul Romanesc Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1886 oferte, 74.2LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hotel Proton K3, Neptun

Hotel Proton K3  

   Scor 6.5 din 2 comentarii

Neptun, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (27.06 - 16.09.2022)
  • Fara transport

Despre Litoralul Romanesc

Litoralul Romanesc

Mamaia - cea mai mare si renumita statiune din Romania, situata in partea de nord a Municipiului Constanta, denumita si Perla Litoralului Romanesc, este o fasie de plaja cu nisip fin, ce se intinde pe o lungime de circa 8 km. in partea de vest a acesteia aflandu-se lacul Siutghiol. Plaja este presarata cu numeroase hoteluri, piscine in aer liber, discoteci, parcuri de agrement, terenuri de sport, precum si un teatru de vara. Statiunea Mamaia ofera turistilor posibilitatea practicarii sporturilor de apa, precum si pescuitul in lacul Mamaia.

Vacante ski Litoralul Romanesc

Litoralul Romanesc, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Litoralul Romanesc sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Litoralul Romanesc pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Litoralul Romanesc sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Litoralul Romanesc oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Litoralul Romanesc garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Litoralul Romanesc va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Litoralul Romanesc Romania iarna 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Litoralul Romanesc

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Litoralul Romanesc?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Litoralul Romanesc?

Hotel Proton K3 sunt cele mai populare hoteluri din Litoralul Romanesc

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Litoralul Romanesc?

Hotel Proton K3 sunt cele mai apreciate hoteluri din Litoralul Romanesc ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Litoralul Romanesc.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Litoralul Romanesc?

Hotel Proton K3 sunt cele mai apreciate hoteluri din Litoralul Romanesc ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Litoralul Romanesc.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Litoralul Romanesc?

Hotel Proton K3 sunt hoteluri din Litoralul Romanesc ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Litoralul Romanesc.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Litoralul Romanesc?

Hotel Proton K3 sunt hoteluri din Litoralul Romanesc ce au acces gratuit la internet

  Cititi articolele despre Litoralul Romanesc, Romania de pe Blog-ul directbooking.ro

Top statiuni de pe litoralul romanesc

07.05.2018 Romania

Plajele, care se întind de la Mangalia până la Mamaia, sunt mărginite de stațiuni de pe litoralul românesc, cu hoteluri și numeroase facilități sportive și de divertisment. Găsești plaje generoase cu nisip fin în Mamaia, Eforie, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn si Mangalia.