Ski Manastirea Humorului, Bucovina Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 105.7LEI - 551.3LEI)
Hotel Floare De Colt, Manastirea Humorului

Hotel Floare De Colt

Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Pension Valentina, Manastirea Humorului

Pension Valentina

Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Pensiunea Maridor, Manastirea Humorului

Pensiunea Maridor

Manastirea Humorului, Bucovina, Romania

  • Fara transport

  Vacante ski Manastirea Humorului

  Manastirea Humorului reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Manastirea Humorului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Manastirea Humorului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Manastirea Humorului (Bucovina, Romania) iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Manastirea Humorului

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Manastirea Humorului?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Manastirea Humorului?

  Hotel Floare De Colt, Pension Valentina, Pensiunea Maridor sunt cele mai populare hoteluri din Manastirea Humorului

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Manastirea Humorului?

  Hotel Floare De Colt, Pension Valentina sunt cele mai apreciate hoteluri din Manastirea Humorului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Manastirea Humorului.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Manastirea Humorului?

  Pension Valentina sunt cele mai apreciate hoteluri din Manastirea Humorului ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Manastirea Humorului.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Manastirea Humorului?

  Hotel Floare De Colt, Pension Valentina sunt cele mai apreciate hoteluri din Manastirea Humorului cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Manastirea Humorului.