Ski Muntele Baisorii, Transilvania Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Pensiunea Andreea, Muntele Baisorii

Pensiunea Andreea

Muntele Baisorii, Transilvania, Romania

  • Fara transport
  Transylvania Villa Spa, Muntele Baisorii

  Transylvania Villa Spa  

  Muntele Baisorii, Transilvania, Romania

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport

  Vacante ski Muntele Baisorii

  Muntele Baisorii reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Muntele Baisorii oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Muntele Baisorii va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Muntele Baisorii (Transilvania, Romania) iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Muntele Baisorii

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Muntele Baisorii?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Muntele Baisorii?

  Transylvania Villa Spa, PENSIUNEA ANDREEA sunt cele mai populare hoteluri din Muntele Baisorii

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Muntele Baisorii?

  Transylvania Villa Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntele Baisorii ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Muntele Baisorii.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Muntele Baisorii?

  Transylvania Villa Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntele Baisorii ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Muntele Baisorii.

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Muntele Baisorii?

  Transylvania Villa Spa sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Muntele Baisorii. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Muntele Baisorii.