Ski Muntii Retezat Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (13 oferte, 185.5LEI - 724.5LEI)
Vila Prietenilor Cheile Butii, Campu Lui Neag

Vila Prietenilor Cheile Butii  

Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Fara transport
Cabana Edelweiss, Straja

Cabana Edelweiss  

Straja, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pensiunea Retezat, Campu Lui Neag

Pensiunea Retezat

Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

  • Fara transport
  Vila Alpin, Straja

  Vila Alpin  

  Straja, Muntii Retezat, Romania

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport
  Pensiunea Daiana, Straja

  Pensiunea Daiana

  Straja, Muntii Retezat, Romania

   • Fara transport
   Hotel Casa Miorita, Straja

   Hotel Casa Miorita

   Straja, Muntii Retezat, Romania

    • Fara transport
    Hotel Straja, Straja

    Hotel Straja

    Straja, Muntii Retezat, Romania

     • Fara transport
     Vila Straja, Lupeni

     Vila Straja

     Lupeni, Muntii Retezat, Romania

      • Fara transport
      Complexul Turistic Cheile Butii, Campu Lui Neag

      Complexul Turistic Cheile Butii

      Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

       • Fara transport

       Despre Muntii Retezat

       Muntii Retezat

       Statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului. Straja a fost declarata statiune turistica locala in anul 2002.

       Vacante ski Muntii Retezat

       Muntii Retezat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din regiunea Muntii Retezat sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Muntii Retezat pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Muntii Retezat sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Muntii Retezat oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Muntii Retezat garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Muntii Retezat va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte Ski Muntii Retezat Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 11 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

       Intrebari frecvente despre Muntii Retezat

       Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Muntii Retezat?

       Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Muntii Retezat?

       Cabana Cuibul cu Dor - Complex Cheile Butii, Cabana Poiana Soarelui - Complex Cheile Butii, Vila Prietenilor Cheile Butii, Pensiunea Sportul Alpin, Pensiunea Daiana sunt cele mai populare hoteluri din Muntii Retezat

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Muntii Retezat?

       Vila Prietenilor Cheile Butii, Hotel STRAJA, Hotel Casa Miorita, Pensiunea Daiana, Pensiunea Sportul Alpin sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Retezat ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Muntii Retezat.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Muntii Retezat?

       Vila Prietenilor Cheile Butii, Hotel STRAJA, Pensiunea Daiana, Vila Straja sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Retezat ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Muntii Retezat.

       Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Muntii Retezat?

       Vila Prietenilor Cheile Butii sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Retezat cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Muntii Retezat.

       Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Muntii Retezat?

       Cabana Edelweiss sunt hoteluri din Muntii Retezat ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Muntii Retezat.

       Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Muntii Retezat?

       Vila Prietenilor Cheile Butii sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Muntii Retezat. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Muntii Retezat.

       Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Muntii Retezat?

       Vila Prietenilor Cheile Butii, Vila Alpin, Cabana Edelweiss sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Muntii Retezat. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Muntii Retezat.