Ski Parang, Muntii Retezat Romania iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)
Hotel Rusu, Parang

Hotel Rusu

Parang, Muntii Retezat, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre ParangPrezentare si poze Parang

Parang

Munții Parâng fac parte din Carpații Meridionali, grupa muntoasă Parâng-Șureanu-Lotrului, fiind cea mai mare ca suprafață dintre masivele muntoase ale României. De la est la vest măsoară aproximativ 50 de km iar de la nord la sud circa 25 km.

Vacante ski Parang

Parang reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Parang oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Parang va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Parang (Muntii Retezat, Romania) iarna 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!