Ski Paraul Rece, Valea Prahovei Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Despre Paraul RecePrezentare si poze Paraul Rece

Paraul Rece

Una din perlele turistice încă ascunse ale zonei, beneficiind de un cadru natural pitoresc şi o locaţie deosebită, staţiunea Pârâul Rece are un potenţial turistic extraordinar fiind retrasă în coasta munţilor Bucegi dar totuşi uşor accesibilă.

Staţiunea Pârâul Rece se află la o altitudine de 1000 m faţă de nivelul marii şi la distanţa de 8 km faţă de Predeal (foarte aproape în acelaşi timp de Castelul Bran şi Cetatea Râşnov) pe Drumul Naţional 73A, Predeal - Pârâul Rece - Râşnov. Faţă de Bucureşti, staţiunea se află la o distanţă de 140 km (de pe DN1, la câţiva km înainte de Predeal, se face stânga pe DN73A).

Vacante ski Paraul Rece

Paraul Rece reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Paraul Rece oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Paraul Rece va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Paraul Rece (Valea Prahovei, Romania) iarna 2021 - 2022 - Alege din 9 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Paraul Rece

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Paraul Rece?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Paraul Rece?

Hotel Bucegi Portile Regatului sunt cele mai populare hoteluri din Paraul Rece

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Paraul Rece?

Hotel Bucegi Portile Regatului sunt cele mai apreciate hoteluri din Paraul Rece ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Paraul Rece.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Paraul Rece?

Hotel Bucegi Portile Regatului sunt cele mai apreciate hoteluri din Paraul Rece ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Paraul Rece.