Ski Paraul Rece, Valea Prahovei Romania iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 420LEI - 420LEI)
Bucegi Portile Regatului, Paraul Rece

Bucegi Portile Regatului

Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport
  Vila Carina, Paraul Rece

  Vila Carina

  Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

   • Fara transport
   Piatra Craiului, Paraul Rece

   Piatra Craiului

   Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

    • Fara transport
    Bucegi Porile Regatului, Paraul Rece

    Bucegi Porile Regatului

    Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

     • Fara transport
     Hotel Restaurant Paraul Rece, Paraul Rece

     Hotel Restaurant Paraul Rece

     Paraul Rece, Valea Prahovei, Romania

      • Fara transport

      Despre Paraul RecePrezentare si poze Paraul Rece

      Paraul Rece

      Una din perlele turistice încă ascunse ale zonei, beneficiind de un cadru natural pitoresc şi o locaţie deosebită, staţiunea Pârâul Rece are un potenţial turistic extraordinar fiind retrasă în coasta munţilor Bucegi dar totuşi uşor accesibilă.

      Staţiunea Pârâul Rece se află la o altitudine de 1000 m faţă de nivelul marii şi la distanţa de 8 km faţă de Predeal (foarte aproape în acelaşi timp de Castelul Bran şi Cetatea Râşnov) pe Drumul Naţional 73A, Predeal - Pârâul Rece - Râşnov. Faţă de Bucureşti, staţiunea se află la o distanţă de 140 km (de pe DN1, la câţiva km înainte de Predeal, se face stânga pe DN73A).

      Vacante ski Paraul Rece

      Paraul Rece reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Paraul Rece oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Paraul Rece va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Paraul Rece (Valea Prahovei, Romania) iarna 2019 - 2020 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!