Ski Sacele, Transilvania Romania iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 123.8LEI - 123.8LEI)
Motel Darste, Sacele

Motel Darste

Sacele, Transilvania, Romania

  • Fara transport
  Hanul Muresenilor, Sacele

  Hanul Muresenilor

  Sacele, Transilvania, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Despre SacelePrezentare si poze Sacele

  Sacele

  Municipiul Săcele este poarta de acces spre două masive muntoase : Ciucaş şi Piatra Mare.

  Turiştii pasionaţi de drumeţii montane şi iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi aici peisaje deosebit de atractive şi condiţii adecvate pentru practicarea unor sporturi (parapantă , pârtii de schi şi sărituri , telescaun)

  Munţii Piatra Mare sunt caracterizaţi printr-o mare diversitate a configuraţiei reliefului.
  Masivul Ciucaş este unul dintre cele mai frumoase şi atrăgătoare ţinuturi cu un aspect impunător.

  Se pot practica sărituri cu parapanta , pe trambulina artificială - singura din ţară ; de asemenea , există 3 pârtii de dificultate medie (Pârtia Baciului , Pârtia Bârsei , Plaiul Mocanilor).

  Vacante ski Sacele

  Sacele reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Sacele oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sacele va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Sacele (Transilvania, Romania) iarna 2019 - 2020 - Alege din 8 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Recomandari turistice pentru Sacele

  Spre Munţii Piatra Mare se poate merge dinspre Săcele pe 7 trasee. Pitorescu traseelor este dat de existenţa a numeroase văi (Valea Gârcinului , Valea Baciului , Valea Cernatului , Valea Morii) şi alte obiective de interes peisagistic ( Peştera de Gheaţă , Piatra Scrisă , Prăpastia Ursului , canionul " 7 Scări ", cheile şi cascada în roci calcaroase Tamina , vârful Piatra Mare).

  Cabana Bunloc , situată pe traseul spre Munţii Piatra Mare , este în raza municipiului Săcele şi de aici se poate urca folosind telescaunul.