Ski Sat Pestera, Bran Moeciu Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Nobillis - Carpathian Residence, Sat Pestera

Nobillis - Carpathian Residence

Sat Pestera, Bran Moeciu, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Vacante ski Sat Pestera

Sat Pestera reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Sat Pestera oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sat Pestera va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Sat Pestera (Bran Moeciu, Romania) iarna 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Sat Pestera

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sat Pestera?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sat Pestera?

Nobillis - Carpathian Residence sunt cele mai populare hoteluri din Sat Pestera

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sat Pestera?

Nobillis - Carpathian Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Sat Pestera ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sat Pestera.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sat Pestera?

Nobillis - Carpathian Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Sat Pestera cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sat Pestera.