Ski Satu Mare Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 460.8LEI - 503.2LEI)
Baile Puturoasa, Vama jud. Satu Mare

Baile Puturoasa

Vama jud. Satu Mare, Satu Mare, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Olimpia Residence District Satu Mare, Orasul Satu Mare

Olimpia Residence District Satu Mare

Orasul Satu Mare, Satu Mare, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.08.2023

Despre Satu Mare

Satu Mare

Satu Mare (maghiară: Szatmárnémeti, germană: Sathmar, vechea denumire românească: Sătmar) este reședința și cel mai mare oraș al județului Satu Mare, România.

Vacante ski Satu Mare

Satu Mare, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Satu Mare sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Satu Mare pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Satu Mare sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Satu Mare oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Satu Mare garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Satu Mare va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Satu Mare Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Satu Mare

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Satu Mare?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Satu Mare?

Baile Puturoasa, Olimpia Residence District Satu Mare sunt cele mai populare hoteluri din Satu Mare

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Satu Mare?

Baile Puturoasa, Olimpia Residence District Satu Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Satu Mare ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Satu Mare.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Satu Mare?

Baile Puturoasa sunt cele mai apreciate hoteluri din Satu Mare ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Satu Mare.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Satu Mare?

Baile Puturoasa, Olimpia Residence District Satu Mare sunt hoteluri din Satu Mare ce au acces gratuit la internet