Ski Timisu De Sus, Valea Prahovei Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Continental Gaiser, Timisu De Sus

Continental Gaiser

Timisu De Sus, Valea Prahovei, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Vila Cotul Donului, Timisu De Sus

Vila Cotul Donului

Timisu De Sus, Valea Prahovei, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Timisu De SusPrezentare si poze Timisu De Sus

Timisu De Sus

Localitatea stațiune climaterică, Timișu de Sus se află situată în depresiunea cu același nume, la o distanță de 18 km de orașul Brașov și la 4 km de Predeal.

Din punct de vedere geografic, localitatea se află la o altitudine de 800-850 m. între Masivul Postăvarul la nord, Masivul Piatra Craiului la est și Platforma Predealului la sud-vest.

Din punct de vedere administrativ, Timișu de Sus aparține orașului Predeal. Și această localitate la fel ca Timișu de Jos, este considerată o atracție turistică datorită peisajului, de aici plecând mai multe trasee montane de mare inters.

Vacante ski Timisu De Sus

Timisu De Sus reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Timisu De Sus oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Timisu De Sus va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Timisu De Sus (Valea Prahovei, Romania) iarna 2022 - 2023 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Timisu De Sus

Trasee montane:
*Timișu de Sus-Masivul Piatra Mare
*Timișu de Sus-Cheile Râșnoavei prin Valea Cerbului
*Timișu de Sus-Cabana Cheia din Masivul Postăvarul

Obiective turistice:
*Cascada Tamina
*Biserica de lemn în stil maramureșan
*Mănastirea romano-catolică Congregațio Jesus
*Peștera de Gheață

Intrebari frecvente despre Timisu De Sus

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Timisu De Sus?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Timisu De Sus?

Vila Cotul Donului, Continental Gaiser sunt cele mai populare hoteluri din Timisu De Sus

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Timisu De Sus?

Continental Gaiser, Vila Cotul Donului sunt cele mai apreciate hoteluri din Timisu De Sus ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Timisu De Sus.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Timisu De Sus?

Vila Cotul Donului sunt cele mai apreciate hoteluri din Timisu De Sus ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Timisu De Sus.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Timisu De Sus?

Continental Gaiser sunt cele mai apreciate hoteluri din Timisu De Sus cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Timisu De Sus.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Timisu De Sus?

Vila Cotul Donului sunt hoteluri din Timisu De Sus ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Timisu De Sus?

Continental Gaiser sunt hoteluri din Timisu De Sus ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Timisu De Sus.