Ski Vatra Moldovitei, Bucovina Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 185.5LEI - 185.5LEI)
Pensiunea Agroturistica Casa Colinita, Vatra Moldovitei

Pensiunea Agroturistica Casa Colinita

Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Cabana Piatra Runcului, Vatra Moldovitei

Cabana Piatra Runcului

Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Daria Putna, Vatra Moldovitei

  Pensiunea Daria Putna

  Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

   • Fara transport

   Despre Vatra MoldoviteiPrezentare si poze Vatra Moldovitei

   Vatra Moldovitei

   Comuna Vatra Moldovitei , in forma ei administrativa actuala, care dateaza din 1968, este situata in partea central-vestica a judetului Suceava , in centrul Obcinelor Bucovinei , in bazinul hidrografic al Moldovitei , afluent al Moldovei.Teritoriul comunei se desfasoara pe un ecart altitudinal cuprins intre 600-1380 m si are orientarea generala nord – nord-est – sud – sud-est.

   Vacante ski Vatra Moldovitei

   Vatra Moldovitei reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Vatra Moldovitei oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vatra Moldovitei va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Vatra Moldovitei (Bucovina, Romania) iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Vatra Moldovitei

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Vatra Moldovitei?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vatra Moldovitei?

   Pensiunea Agroturistica Casa Colinita, Cabana Piatra Runcului, PENSIUNEA DARIA PUTNA sunt cele mai populare hoteluri din Vatra Moldovitei

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vatra Moldovitei?

   Pensiunea Agroturistica Casa Colinita sunt cele mai apreciate hoteluri din Vatra Moldovitei ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vatra Moldovitei.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vatra Moldovitei?

   Pensiunea Agroturistica Casa Colinita sunt hoteluri din Vatra Moldovitei ce au acces gratuit la internet