Ski Vatra Moldovitei, Bucovina Romania iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)
Piatra Runcului, Vatra Moldovitei

Piatra Runcului

Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

  • Fara transport

  Despre Vatra MoldoviteiPrezentare si poze Vatra Moldovitei

  Vatra Moldovitei

  Comuna Vatra Moldovitei , in forma ei administrativa actuala, care dateaza din 1968, este situata in partea central-vestica a judetului Suceava , in centrul Obcinelor Bucovinei , in bazinul hidrografic al Moldovitei , afluent al Moldovei.Teritoriul comunei se desfasoara pe un ecart altitudinal cuprins intre 600-1380 m si are orientarea generala nord – nord-est – sud – sud-est.

  Vacante ski Vatra Moldovitei

  Vatra Moldovitei reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Vatra Moldovitei oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vatra Moldovitei va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Vatra Moldovitei (Bucovina, Romania) iarna 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!