Oferte cazare Stana De Vale, Muntii Apuseni Romania iarna 2020
(6 oferte, 350LEI - 995.4LEI)

Afiseaza harta
Hotel Iadolina, Stana De Vale

Hotel Iadolina  

   Scor 7.9 din 5 comentarii

Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Pensiunea Carpathia, Stana De Vale

Pensiunea Carpathia

Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 28.07.2020

  Iadolina 3 , Stana De Vale

  Iadolina 3

  Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

   • Fara transport
   Vila Liliacul, Stana De Vale

   Vila Liliacul

   Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

   • Hotel cu parcare proprie  
   • Fara transport
   Vilele Izvorul Minunilor, Stana De Vale

   Vilele Izvorul Minunilor

   Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

    • Fara transport
    Vila Izvorul Muntilor, Stana De Vale

    Vila Izvorul Muntilor

    Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

     • Fara transport

     Despre Stana De ValePrezentare si poze Stana De Vale

     Stana De Vale

     Amplasata la o altitudine de 1.100 m, pe Valea Iadului, Stana de Vale este una dintre cele mai cautate statiuni de odihna din tara. Accesul se face pe drumul Deva-Oradea care se ramifica din Beius spre Stana de Vale (~25km) trecind prin localitatea Budureasa.

     Avand un aer puternic ionizat este un mediu ideal pentru petrecerea unei vacante in mijlocul naturii, avand o serie de atractii turistice, peisaje si trasee montane deosebite.

     Statiunea este recomandata pentru toate varstele si se pot face tratamente impotriva dereglarilor respiratorii, suprasolicitarilor fizice si intelectuale, organismului slabit, anemiilor, rahitismului si dereglarilor de crestere la copii.

     Oferte Stana De Vale

     Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Stana De Vale sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Stana De Vale pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Stana De Vale sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Stana De Vale oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Stana De Vale garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stana De Vale va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania iarna 2020 - 2021 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro