Oferte cazare Straja, Muntii Retezat Romania iarna 2022
(4 oferte, 185.5LEI - 185.5LEI)
Vila Alpin, Straja

Vila Alpin  

Straja, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Cabana Edelweiss, Straja

Cabana Edelweiss  

Straja, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Hotel Straja, Straja

Hotel Straja

Straja, Muntii Retezat, Romania

  • Fara transport

  Despre StrajaPrezentare si poze Straja

  Straja

  Situata in judetul Hunedoara, in apropiere de Petrosani (20 km), la o altitudine de 1445 m,statiunea Straja este locul ideal pentru o vacanta la schi.

  In Straja sunt amenajate 7 partii de schi, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu(teleschi). Patru dintre acestea beneficiaza si de instalatie de nocturna, aceasta facand posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu. Partiile sunt in forma de evantai astfel formandu-se suprafete schiabile in lungime de pana la 5 km.

  Fiind asezate pe un versant nordic, partiile au zapada din noiembrie pana in aprilie.

  Oferte Straja

  Straja, Muntii Retezat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Straja sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Straja pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Straja sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Straja oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Straja garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Straja va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Straja, Muntii Retezat, Romania iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Straja

  Obiective turistice in statiune

  *Schitul Straja

  *Cabana Straja veche

  * partii de ski (Canal, Sfantu Gheorghe, Lupului, Soarelui ,Mutu, Telescaun, Platoul Constantinescu)

  Obiective turistice in judetul Hunedoara

  - Castelul Huniazilor;
  - Cetatea Devei;
  - Biserica ortodoxa Strei;
  - Manastirea Prislop;
  - Biserica Reformată-Calvina din Santamarie Orlea;
  - Biserica si Cetatea Colt;
  - Biserica ”Sfantul Nicolae” din Densus;
  - Parcul National Retezat;
  - Parcul Natural Gradistea Muncelului - Cioclovina;
  - Sarmizegetusa Regia ;
  - Peştera Bolii.

  Intrebari frecvente despre Straja

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Straja?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Straja?

  Vila Alpin, Cabana Edelweiss, Hotel La Mosu Bibi Adventure, Hotel STRAJA sunt cele mai populare hoteluri din Straja

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Straja?

  Vila Alpin, Cabana Edelweiss, Hotel STRAJA sunt cele mai apreciate hoteluri din Straja ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Straja.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Straja?

  Hotel STRAJA sunt cele mai apreciate hoteluri din Straja ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Straja.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Straja?

  Cabana Edelweiss sunt hoteluri din Straja ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Straja.

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Straja?

  Vila Alpin, Cabana Edelweiss sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Straja. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Straja.