Oferte cazare Timisu De Jos, Valea Prahovei Romania iarna 2019
(2 oferte, 350LEI - 350LEI)
Domeniul Dambul Morii, Timisu De Jos

Domeniul Dambul Morii

Timisu De Jos, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport
  3 Stejari, Timisu De Jos

  3 Stejari

  Timisu De Jos, Valea Prahovei, Romania

   • Fara transport

   Oferte Timisu De Jos

   Timisu De Jos, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Timisu De Jos sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Timisu De Jos pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Timisu De Jos sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Timisu De Jos oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Timisu De Jos garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Timisu De Jos va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Timisu De Jos, Valea Prahovei, Romania iarna 2019 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro