Oferte cazare Timisu De Sus, Valea Prahovei Romania iarna 2020
(2 oferte, 172.2LEI - 172.2LEI)
Continental Gaiser, Timisu De Sus

Continental Gaiser

Timisu De Sus, Valea Prahovei, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Vila Cotul Donului, Timisu De Sus

Vila Cotul Donului

Timisu De Sus, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport

  Despre Timisu De SusPrezentare si poze Timisu De Sus

  Timisu De Sus

  Localitatea stațiune climaterică, Timișu de Sus se află situată în depresiunea cu același nume, la o distanță de 18 km de orașul Brașov și la 4 km de Predeal.

  Din punct de vedere geografic, localitatea se află la o altitudine de 800-850 m. între Masivul Postăvarul la nord, Masivul Piatra Craiului la est și Platforma Predealului la sud-vest.

  Din punct de vedere administrativ, Timișu de Sus aparține orașului Predeal. Și această localitate la fel ca Timișu de Jos, este considerată o atracție turistică datorită peisajului, de aici plecând mai multe trasee montane de mare inters.

  Oferte Timisu De Sus

  Timisu De Sus, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Timisu De Sus sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Timisu De Sus pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Timisu De Sus sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Timisu De Sus oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Timisu De Sus garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Timisu De Sus va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Timisu De Sus, Valea Prahovei, Romania iarna 2020 - 2021 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Timisu De Sus

  Trasee montane:
  *Timișu de Sus-Masivul Piatra Mare
  *Timișu de Sus-Cheile Râșnoavei prin Valea Cerbului
  *Timișu de Sus-Cabana Cheia din Masivul Postăvarul

  Obiective turistice:
  *Cascada Tamina
  *Biserica de lemn în stil maramureșan
  *Mănastirea romano-catolică Congregațio Jesus
  *Peștera de Gheață