Early Booking Transilvania Romania iarna 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 175LEI - 175LEI)

Afiseaza harta
Hotel Caprioara, Covasna

Hotel Caprioara  

   Scor 8.8 din 8 comentarii

Covasna, Transilvania, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.10.2019

Despre Transilvania

Transilvania

Municipiul Cluj-Napoca este situat în zona centrală a Transilvaniei, având o suprafață de 179,5 km². Situat în zona de legătură dintre Munții Apuseni, Podișul Someșan și Câmpia Transilvaniei, orașul este plasat la intersecția paralelei 46° 46’ N cu meridianul 23° 36’ E. Se întinde pe văile râurilor Someșul Mic și Nadăș și, prin anumite prelungiri, pe văile secundare ale Popeștiului, Chintăului, Borhanciului și Popii.

Early Booking Transilvania

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Transilvania, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Transilvania.

Ofertele turistice Early Booking Transilvania 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Transilvania pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Transilvania este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Transilvania.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Transilvania au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Transilvania scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Transilvania cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Transilvania in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Transilvania sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Transilvania prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Transilvania si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Transilvania si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Transilvania Romania 2020 - Peste 6 oferte First Minute si Inscrieri timpurii Balneo Transilvania cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Cititi articolele despre Transilvania, Romania de pe Blog-ul directbooking.ro

Destinatii populare de schi in Romania

06.11.2017 Romania

Unde mergem la schi în România? Țara noastră se mândrește cu 28 de stațiuni de schi, iar unele dintre cele mai populare se află în Transilvania și sunt Poiana Brașov, Sinaia, Predeal și Păltiniș.