Autocar Valea Oltului Romania 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 125LEI - 125LEI)

Afiseaza harta
Palace, Baile Govora

Palace  

   Scor 8.8 din 15 comentarii

Baile Govora, Valea Oltului, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Autocar (06.03 - 08.03.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.09.2019

Despre Valea Oltului

Valea Oltului

Statiunea Băile Olăneşti se află la 18 km NV de Rm.Vâlcea, reşedinţa judeţului. Este străbătută de valea râului Olăneşti deschisă înspre sud şi închisă înspre nord, ceea ce determină pătrunderea razelor solare toată ziua. Este aşezat la o altitudine de 450 m.

Sejururi Autocar Valea Oltului

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Valea Oltului, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Valea Oltului. Puteti rezerva hotelul preferat din Valea Oltului cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Valea Oltului care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Valea Oltului constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Valea Oltului, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Balneo Valea Oltului Romania 2019 - 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!