Oferte cazare Varfu Campului, Regiunea Moldova Romania iarna 2022
(2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Cai De Vis, Varfu Campului

Cai De Vis

Varfu Campului, Regiunea Moldova, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Dany - Crys, Varfu Campului

  Pensiunea Dany - Crys

  Varfu Campului, Regiunea Moldova, Romania

   • Fara transport

   Oferte Varfu Campului

   Varfu Campului, Regiunea Moldova, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Varfu Campului sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Varfu Campului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Varfu Campului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Varfu Campului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Varfu Campului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Varfu Campului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Varfu Campului, Regiunea Moldova, Romania iarna 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Varfu Campului

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Varfu Campului?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Varfu Campului?

   PENSIUNEA DANY - CRYS, Cai de Vis sunt cele mai populare hoteluri din Varfu Campului

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Varfu Campului?

   Cai de Vis sunt cele mai apreciate hoteluri din Varfu Campului ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Varfu Campului.