Early Booking Venus, Litoralul Romanesc Romania vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 103.3LEI - 433.1LEI)

Afiseaza harta
Hotel Afrodita, Venus

Hotel Afrodita    

   Scor 9 din 53 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu plaja privata  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.01.2020

Hotel Sanda, Venus

Hotel Sanda    

   Scor 8.6 din 54 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 21.01.2020

Hotel Rodica, Venus

Hotel Rodica

   Scor 8.8 din 4 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.01.2020

Despre VenusPrezentare si poze Venus

Venus

Statiunea Venus este situata in judetul Constanta, pe tarmul Marii Negre, la 3-20 m altitudine, intre statiunile Saturn si Cap Aurora, la 3 km nord de municipiul Mangalia, de care apartine administrativ si la 41 km sud de municipiul Constanta..

Venus, statiunea care poarta numele zeitei frumusetii, a fost construtia in anul 1972 si cuprinde hoteluri cochete, inconjurate de gradini, aproape fiecare purtand un nume de fete. Moderne si confortabile, hotelurile din Venus au fost ani de-a randul preferate de turistii straini, in special germani, care se bucurau aici de conditii excelente la tarife foarte mici.

Early Booking Venus

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Venus, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din VenusRomania.

Ofertele turistice Early Booking Venus vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Venus pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Venus este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Venus.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Venus au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Venus scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Venus cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Venus in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Venus sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Venus prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Venus si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Venus si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Venus Romania vara 2020 - Peste 4 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Venus Litoralul Romanesc cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Venus

Statiunea Venus este recomandata atat pentru persoanele sanatoase care pot beneficia de cura heliomarina in timpul vacantelor de vara, cat si pentru tratamentul unor afectiuni reumatismale degenerative, posttraumatice, al unor stari de anemie secundara, de debilitate, rahitism, al unor boli dermatologice, endocrine, ginecologice etc.Baza de tratament de la hotel Mezotermale este dotata cu aparatura performanta si beneficiaza de serviciile unui doctor recunoscut pe plan mondial.Tratamentele cu namol sapropelic si bai sulfuroase au transformat statiunea dintr-o statiune estivala intr-o statiune balneoclimaterica de interes national.