Oferte cazare Voineasa, Valea Lotrului Romania iarna 2021
(8 oferte, 120LEI - 213.2LEI)

Afiseaza harta
Voineasa, Voineasa

Voineasa

Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 21.10.2020

  Hotel Zan, Voineasa

  Hotel Zan

     Scor 10 din 1 comentarii

  Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Hotel Lotru, Voineasa

  Hotel Lotru

  Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Vilele Vidra, Voineasa

  Vilele Vidra

  Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Maison Platanus, Voineasa

  Maison Platanus

  Voineasa, Valea Lotrului, Romania

   • Fara transport
   Lotru 2 , Voineasa

   Lotru 2

   Voineasa, Valea Lotrului, Romania

    • Fara transport
    Zan 4 , Voineasa

    Zan 4

    Voineasa, Valea Lotrului, Romania

     • Fara transport
     La Cetate, Voineasa

     La Cetate

     Voineasa, Valea Lotrului, Romania

      • Fara transport

      Despre VoineasaPrezentare si poze Voineasa

      Voineasa

      Este o statiune de odihna si tratament de importanta nationala, deschisa in toate anotimpurile, situata in partea centrala sudica a Romaniei, la capatul sudic al muntilor Lotru (Carpatii Meridionali), pe valea raului Lotru, la o altitudine de 600-800 m, la 60 km NV de municipiul Ramnicu-Valcea (resedinta judetului Valcea) de care este legata printr-un drum modernizat.

      Oferte Voineasa

      Voineasa, Valea Lotrului, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Voineasa sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Voineasa pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Voineasa sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Voineasa oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Voineasa garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Voineasa va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Voineasa, Valea Lotrului, Romania iarna 2021 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 5% si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Recomandari turistice pentru Voineasa

      Manastirile valcene: pe teritoriul judetului Valcea se afla monumente de arta religioasa cum ar fi manastirea Cozia, Hurezi, Govora, Bistrita, Manastirea dintr-un Lemn, Surpatele, Arnota, fiecare cu istoria ei, pe cat de interesanta, pe atat de tulburatoare.

      Lacul Vidra - este un lac de acumulare. Lac antropic fondat in 1972 are un volum 340 mil. m3, suprafata 940 ha, lungime 9 km. Lacul este inconjurat de paduri de molid.

      Salina Ocnele Mari
      Localitatea Ocnele Mari este situata in judetul Valcea, in partea central-sudica a Romaniei, in zona Subcarpatilor Valcii, de-alungul vaii Parului Sarat. Salina Ocnele Mari a fost de curand amenajata pentru vizitare.

      Horezu
      Orasul Horezu, vatra de cultura si civilizatie, se inscrie ca unul dintre punctele turistice importante din tara noastra.

      Masivul Cozia
      Muzeul satului, Bujoreni

      Zona de agrement Ostroveni

      Pentru sezonul estival zona de agrement Ostroveni este o destinatie obligatorie. Strandul este principala atractie a zonei, care va asteapta sa va racoriti, in timp ce pescuitul si campingul pe malul lacului pot completa activitatile de recreere .

      Intrebari frecvente despre Voineasa

      Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Voineasa?

      Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Voineasa?

      Vilele Vidra sunt cele mai populare hoteluri din Voineasa

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Voineasa?

      Vilele Vidra sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Voineasa.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Voineasa?

      Vilele Vidra sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Voineasa.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Voineasa?

      Vilele Vidra sunt hoteluri din Voineasa ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Voineasa.