Zile Gratuite Predeal, Valea Prahovei Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Zile Gratuite× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Vila Select, Predeal

Vila Select

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Predeal, Valea Prahovei, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre PredealPrezentare si poze Predeal

Predeal

Staţiunea Predeal este situatã în centrul României pe Valea Prahovei, între râurile Prahova şi Timiş, la poalele munţilor Bucegi la nord-est de aceştia şi cele ale munţilor Baiului la nord-vest. Oraşul Predeal este cel mai inalt oras din tara, aflat la altitudinea de 1030m-1110m,

Climatul montan din zona Valea Prahovei, cu verile rãcoroase şi iernile friguroase, face ca staţiunea Predeal sã fie de un real interes turistic în toate anotimpurile. Oraşul Predeal oferã privelişti încântãtoare, fiind recomandat atât pentru recreere cât şi pentru refacere din convalescenţã prin aerul sãu cu umiditate ridicatã şi nepoluat, dar şi pentru practicarea sporturilor de iarnã precum ski, snowboard sau sãniuş.

Intrebari frecvente despre Predeal

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Predeal?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Predeal?

Vila Select sunt cele mai populare hoteluri din Predeal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Predeal?

Vila Select sunt cele mai apreciate hoteluri din Predeal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Predeal.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Predeal?

Vila Select sunt hoteluri din Predeal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Predeal.