Cele mai frumoase partii de ski din Austria

18.02.2015 Austria

Cele mai mari domenii schiabile din Austria, interconectate în rețea, propun activități pentru skiorii de toate nivelurile. La un preț accesibil, amatorii de ski care aleg Austria ca destinație de vacanță de iarnă, au de ales dintr-o varietate de pârtii și trasee de ski, dotate cu toate accesoriile logistice necesare practicării, nemaivorbind de pârtiile special amenajate pentru snowboarderi.

Ski la Pamporovo

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Pamporovo se înscrie, alături de Bansko și Borovets, în rândul celor trei mari stațiuni de ski reprezentative din Bulgaria și din Balcani. Situată la 250 de km sud-est de Sofia și alți 80 de Plovdiv, poate fi deservită și cu avionul, urmându un transfer cu mașina, mai puțin obositor. Dacă însă doriți să veniți la Pamporovo cu transport propriu, nu este la foarte mare distanță de România. Stațiunea este concentrată la poalele muntelui Snejanka, de la al cărui vârf, ce măsoară 1926 metri în înălțime, pornesc mai multe piste de ski în direcția stațiunii sau îndreptate spre lacul Smolyan. Pe muntele Snejanka este amplasat un webcam.

Ski la Bansko

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Bansko se situează la poalele munților Pirin din Bulgaria, în partea de nord-est a lanțului muntos. Pârtiile sunt acoperite de zăpadă din decembrie până în aprilie, ceea ce face ca stațiunea să fie căutată de turiști pe parcursul întregii perioade. Micul oraș de munte este situat de doar 160 km de capitala Bulgariei, Sofia, deservită de aeroport, ceea ce faciliteaza și accesul cu avionul la destinație, pentru cei care doresc să evite orele petrecute în mașină.

Ski la Borovets

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Borovets reprezintă o soluție la îndemână pentru amatorii sporturilor de iarnă din România cu transport propriu sau cu autocarul. Proximitatea față de țară și prețurile semnificativ mai mici față de resorturile de ski din Europa, completate de calitatea serviciilor, îndeamnă un număr mare de români să aleagă destinația Borovets în vacanța de iarnă, fie cu prilejul sărbătorilor, când cele mai avantajoase sunt pachetele cu demipensiune sau pensiune completă, sau pentru pură relaxare la aer ozonat sau practicarea sporturilor de iarnă câtă vreme este zăpadă.

Muntenegru

18.02.2015 Muntenegru

Nefiind o destinație îndepărtată de România, transportul spre Muntenegru se poate face cu ușurință cu mașina proprie, având astfel ocazia de a vă bucura de peisaje unice în lume. Înainte de orice criteriu de selecție pentru vacanța, Muntenegru oferă principalul avantaj de a-i împăca depotrivă pe iubitorii de munte și de mare, astfel că eternele dezbateri în cuplu sau în grupul de prieteni excursioniști nu-și mai au brusc locul, odată ales ca destinație de vacanță.

Turul insulei Lefkada intr-o zi

17.02.2015 Grecia

Dacă sunteți în vacanță pe inusla Lefkada cu transport propriu, insula grecească pe care se poate ajunge cel mai ușor cu automobilul personal, o idee excelentă de dinamizare a experienței de relaxare pe plaje superbe ale insulei este de a rezerva o zi unei excursii de tip road-trip pe suprafața acesteia.

Insula Lefkada - prezentare

17.02.2015 Grecia

Insula Lefkada se întinde pe o lungime de aproximativ 35 km și pe o lățime de circa 5 km, accesul pe insulă cu automobilul făcându-se printr-un pod mobil. Capitala insulei poartă același nume și concentrează 11.000 din cele 23.000 de locuitori câți numără insula, este situată imediat după intrare pe insulă (nu mai mult de 1 km).

Cele mai frumoase plaje din Lefkada

17.02.2015 Grecia

Dacă vă îndreptați atenția spre destinația de vacanță Lefkada, cu siguranță sunteți în căutarea unui sejur de relaxare și încântare la plajă. În acest caz, trebuie să știți că cele mai frumoase plaje ale insulei sunt cele din vest. Aici se întâlnesc și plajele Vasiliki și Agios Ioanis, aflate în top 3 plaje de surfing din Europa, datorită condițiilor propice practicării acestui sport, atât din punct de vedere al dotărilor naturale, cât și datorită faciliăților cu care sunt prevăzut pentru a ușura activitatea practicanților, atât amatori, cât și profesioniști.

Incursiune la pas in Bodrum

03.11.2014 Turcia

Dacă ați optat pentru o vacanță în peninsula Bodrum, nu trebuie să ratați o vizită în anticul oraș Halicarnas, sau Halikarnassos.

Optiuni de vacanta din Bodrum

03.11.2014 Turcia

Optiuni de excursii in Bodrum: castelul din Bodrum, Aqua Park-ul din Bodrum, Kos – La nici o jumătate de oră cu ferryboatul, Efes – unul dintre cel mai bine păstrate orașe antice in lume, Pamukkale – cunoscut pentru băile termale în travertinele naturale formate din apa izvorâtă din pământ