Diana C, couple - 05/24/2022:
Locaia e superba. Atenia sporita la detalii i faptul ca respecta conceptul de a servi produsele lor ,locale e extraordinar. Noi am avut demipensiune. Am servit cina. Ca o mica atenionare...nu e meniu...se servete aceasi manca...

Offers, prices and available at Vatra Boiereasca, Cacica

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
  • Pentru Vatra Boiereasca sunt oferte disponibile in perioada: 06/21/2022 - 04/30/2023
  • No transport provided
  • Breakfast
  •  
  • Full Board
  •  
  • Half Board
  •  

Find on map Vatra Boiereasca, Cacica, Bucovina

Travel map to Vatra Boiereasca, Cacica, Bucovina

You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

Directions

The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

Vatra Boiereasca se afla in Cacica, la 17 km de Gura Humorului. • intimitate (Vatra este situata într-un loc retras, spre padure), • ponton pe iaz cu foisor în care aveti acces la gratar, • în vecinatate avem si o stâna de la care va puteti aproviziona cu specialitati lactate, sau puteti încerca vestitul balmos, mâncare specifica a zonei, • daca ne veti vizita însotiti de copii, ei bine, ei se pot bucura de pescuitul de pe ponton, sau de o plimbare cu caruta, • plimbari prin gradina Vetrei sau prin padurea ce o înconjoara,

About Vatra Boiereasca, Cacica - presentation of hotel, facilities and services offered

Sejurul tau la Vatra Boiereasca începe în momentul în care parasesti drumul european si continui agale spre Dealul Salinei din Cacica (Bucovina), lasând în urma orice grija, orice zgomot, orice problema. La capatul drumului se afla un tinut de poveste, dedicat exclusiv celor 17 odai ale Vetrei Boieresti, unei gradini atent îngrijite, unui iaz cu ponton si unui foisor cu loc de gratar, dar si unui restaurant cu mâncare proaspata si multe alte locuri si surprize care îti vor ramâne în suflet.

CONACUL

Pe vremuri, în centrul marilor sate, se afla conacul, resedinta boierilor, mari proprietari de pamânt. Asa este si la noi, conacul sade impunator si vegheaza restul Vetrei, dar si împrejurimile mioritice ale zonei împadurite. Asa ca daca vrei sa simti cum s-a trait odinioara si sa te bucuri de confortul boieresc, trebuie sa te hodinesti macar câteva zile în una dintre cele 6 odai sau 2 apartamente, dispuse pe doua etaje, pe lânga care vei mai descoperi o sala de evenimente generoasa, dar si o bucatarie echipata cu toate cele de trebuinta unui bucatar iscusit. De la ferestrele odailor vei fi rasplatit cu o priveliste de vis asupra padurii ce înconjoara falnic Vatra, iar de pe veranda vei putea sedea într-un leagan si privi iazul si casutele traditionale. Capacitatea de cazare a conacului este de 20 adulti.

CASUTELE TRADITIONALE

Locatia noastra este una cu adevarat speciala, mai ales datorita celor trei casute traditionale aduse tocmai de la Straja si Brodina, ca sa îti încânte privirea si sa te poti bucura de ele, dupa cum au facut-o mai demult, si stramosii nostri. În interiorul lor vei regasi atmosfera calda a vietii simple, autentic bucovinene, dar cu o nota moderna pentru o relaxare maxima, cum ar fi electricitate, încalzire, apa si bai interioare. Fiecare casuta are 3 odai cu câte doua paturi twin, dispuse pe 2 etaje (una la parter si doua la mansarda), 2 bai – câte una pe fiecare etaj, precum si o camera în care se poate servi masa. În camera de la parter cei mici se vor putea bucura de un somn odihnitor chiar pe soba. Capacitatea de cazare a unei casute este de 4 adulti si 2 copii.

MÂNCARE

Locuri de luat masa avem. Si în restaurantul conacului (cu o capacitate de pâna la 70 locuri si cu posibilitatea de extindere pe terasa), si în foisorul din padure, dar si pe pontonul Vetrei. Oriunde veti dori sa gustati preparatele noastre, va spunem doar ca toata hrana este naturala, materia prima fiind de la ferma noastra proprie cu animalute din apropierea Sucevei. Avem chiar si o bacanie (denumita Bacania Boiereasca) cu preparate traditionale afumate realizate în carmangeria noastra. Aici le marinam, le tinem la maturat, le condimentam cu mixuri de condimente naturale, fara E-uri, aditivi sau conservanti nocivi. La final le afumam cu rumegus de cires si fum de la lemne de fag în afumatoarea noastra. 


Location: Cacica 727095/Cacica/Bucovina


The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.

Policies Vatra Boiereasca, Cacica

Check-in From: 14:00
Check-out Until: 12:00PM

Vacation deals available at Vatra Boiereasca, Cacica

Vatra Boiereasca, Cacica, offers for ski,

Vatra Boiereasca, Cacica, meal types: Bed and breakfast, Room only

Book at Vatra Boiereasca - Hotel . Vatra Boiereasca 3* Cacica, Bucovina, Romania, 1 decembrie, craciun, munte, ski 2022, Book offers, holidays and packages , sejur si vacanta, Half board, Full board, Bed and breakfast, transport No transport. Online booking with Direct Booking

Book online at Vatra Boiereasca 3* Cacica, Romania, 1 decembrie, craciun, munte, ski 2022, Book offers, holidays and packages , Half board, Full board, Bed and breakfast, oferte No transport.

About Cacica

Cacica is a village in the central-eastern part of the county of Suceava, in Depression-Cacica Solca at the eastern foot of the Great Obcinele. It belongs administratively Cacica. Archaeological discoveries in 1989 Cacica attested that here was one of the oldest salt mines recrystallized from brine (boiling and evaporation) in Europe, dating from the period Starčevo Early Neolithic Cris. In the area there are now several salt springs. In the 1780s, the location of today Cacica (in northeaste..... more details about Cacica

Nearby hotels recommended

Pensiunea Casa Domneasca, Cacica

Pensiunea Casa Domneasca

Cacica, Bucovina, Romania

  • Hotel with children playground  
  • No transport provided